Anason Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 evet şu an t2a daki random champion hunt lardan birini yapıyoruz.şansımıza barracoon çıktı.bunu değerlendirmek gerek ;) numara 6 dayız.bekleriz herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 a söylemeyi unutmuşum fel deyiz ve 3 kişiyiz [Bu mesaj Anason tarafından 28 October 2003 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 rune yok fele hic warriorumda olsa gelirdim walla sole bi kac kere olurdum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 uo auto map in var mı?moonglow a git gate le.moognlow un yukarsında geçiş var.ordan t2a ya geçmen lazım.sonra en üstte,en sağdaki champ.auto map in var çok daha rahat olur.gelmesi kolay yeterki iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 auto mapin dosyaları degismis degistirsin bi gelicem hemen:P pk lardan sopa yemessem gelene kadar ilk defa moonglow kapısında 2-3 pk bi arada gordum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 kusura bakmayaın arkadaslar isim cıktı dondugumde gitmistiniz parti dagılmıstı.yarıda bırakmıs gibi oldum ama kusura bakmayın baska zamana telafi ederiz insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bi daha ki sefere gitmeden haberini veririz artık pek de kârlı bi loot olmadı ztn bana 10 luk müzik düştü bi sw scrollumuz var en iyisi sayılır onuda kullanıcak adam yok :P 50k ya satsak fln insure parası çıktı işte :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ya grup dağıldı zaten sonlara doğru bide looterlar,beleşçiler gelince iyice suyu çıktı.istediğimiz gibi sonuçlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 şöyle bi kaç isim var hep gördüğüm son anlarda.onlara 1000 kere reskill çeksem gene sinirim geçmez.assassin karakter le türlü işkence yapmak farz oldu artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar