Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 msn e mail geldıgı zaman maılı acınca dırek ie ile sayfaya baglanıyor ama ben firefox ıle baglanmasını ıstıyorum bunun ıcın bır fırefox eklentısı var mı?firefox ıle msn ı nasıl ılıskılendırırım yada ılıskılendırebılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 msn de sayfaları varsayılan tarayıcımla aç tarzı bi seçenek vardı ya da msn plus gibi eklentilerle geliyordu o seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bende live yuklu ole bı secenek yok derdıme bı care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 evet yaw aynı durumdan bende sıkıntılıyım yokmudur çaresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 stuffplug3 google dan aratınca önce messenger plus sonra üstüne bunu kurun diyor oldu bende ama plus olmazsa ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yeni versiyonları plus olmadan çalışıyor.bende öyle kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Firefox'u varsayılan tarayıcı yapın,seçeneklerden ayarlayın msn'den mailleriniz firefox ile açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ff bende varsayılan tarayıcı zaten ama msn e mail gelınce ie ile acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar