Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

safety boxtaki itemler silinmis ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

• Admin
beyazında başına gelmişti dolu ticket atmıştı ilgilenen olmamıştı umarım aynı şey seninde başına gelmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Server loadingini bitirdikten sonra hemen girerseniz eşyalar gözükmez.yaklaşık bi 15 dakka sonra loading biter.Ama 2-3 gun sonra ortaya çıkan inventory lerde yok diil işin garibi.Bana beleştren bi st armor chest çıktı euhueh.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

E naapıcaz, üstünde taşıdığında da kayboluyo. Ben Madturk'ün krayt tissue'yu kaybetmiştim. Allahtan ertesi gün update sonrası geri gelmişti... :-) Yoksa Mad Amerika'dan kalkıp gelip beni keserdi yani...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Ranger, Novice Pistoleer (Skill puanım -8/250 :-D)
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

safety box en mantiklisi. sanirim bunlar surekli save oluyor ya da evden farkli bi yerde saklaniyor. cunku 2 seferdir bu olay oldugunda csr ticket atip soe technical support forumuna mesaj attiktan en gec 15 dakika icerisinde geliyor safety box.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...