unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dunden beri safe boxu aciyorum hicbir item yok. yeni item koyunca da gayet normal calisiyor. yoksa silindi mi safe boxumdaki itemler ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 beyazında başına gelmişti dolu ticket atmıştı ilgilenen olmamıştı umarım aynı şey seninde başına gelmez.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 enteresan 2 seferdir oluyor bikac hafta once de olmustu, csr atip tech support forumuna noluyoruz postu attiktan 10 dakka sonra gelmisti, yine ayni sey oldu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Server loadingini bitirdikten sonra hemen girerseniz eşyalar gözükmez.yaklaşık bi 15 dakka sonra loading biter.Ama 2-3 gun sonra ortaya çıkan inventory lerde yok diil işin garibi.Bana beleştren bi st armor chest çıktı euhueh.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Ben de ilk açtığım zaman boş gibi gözüküyo bi kaç sn sonra geri gelio... Aslında herşeyi eve yığmak lazım...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ev coook tehlikeli. birkac elemanin evindeki itemler ucmus geri getirememisler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 E naapıcaz, üstünde taşıdığında da kayboluyo. Ben Madturk'ün krayt tissue'yu kaybetmiştim. Allahtan ertesi gün update sonrası geri gelmişti... :-) Yoksa Mad Amerika'dan kalkıp gelip beni keserdi yani...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Master Ranger, Novice Pistoleer (Skill puanım -8/250 :-D) Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 safety box en mantiklisi. sanirim bunlar surekli save oluyor ya da evden farkli bi yerde saklaniyor. cunku 2 seferdir bu olay oldugunda csr ticket atip soe technical support forumuna mesaj attiktan en gec 15 dakika icerisinde geliyor safety box.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar