keyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bir htlm password programı arıyorum ???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 HTML Password derken kastettiğinin ne olduğunu anlayamadım. Daha açık yazarsan yardımcı olabilirim sanırım.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bir program diyelim yani userid ve password koyabilecegim yada ben bunu javascriptle nasıl yapablirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Java Script ile yapabilirsin ama sağ tuşla tıklayıp kaynağı görüntüle dediğin an her şey ortaya çıkar. Çünkü Java Script Client-Side tipli dillerdendir.Yani kullanıcının bilgisayarında çalışır. Bunun yerinde ASP yada PHP şeklinde bir dil seç. Eğer dosyalarını yüklediğin server PHP yada ASP çalıştırabilecek durumda ise nette bir çok yerde bu tür birşey bulabilirsin. Daha da olmazsa oturur yazarız. :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 www.hotscripts.com Burada değişik dillerle yazılmış scriptler war buradan sanırım aradığını bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar