Escobar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Yeni patch ile inactive acc.larin evleri max 10 gun dayanabilcekmiş.Onu saymazsak charlara ve bank box a bişi olmadan bu account ne kadar zaman dayanır?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 charlara ve bankana birsey olmuyor bildigim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 6 Ay - sonra clearing için sıraya giriyo 1 - -2 hafta da o sürse işte anla. Sonra siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 90 gün diye biliyorum bende. charlar siliniyomuş 90 gün sonunda. oside eski bi isviçreli oyuncu da advanced char. denen para tuzaklarının daha uzun süre dayandığını sölemişti. ama osi 90 gün diyo charların silinmesi için. 90 günde bir yedekleme mi ne yapıyolarmış. aklımda öle kalmış.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 alla alla ben gecen sene acc yi kapamıstım ve yaklasık 9 ay falan kapalı kaldı actıgımda butun charlar saglamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 aynen benimde 8-9 ay kapalıydı hiç bişey olmadı charlara[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar