Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Bana Bi Tekno Şarkı Yapma Programı sölermisiniz? lütfen karmaşık olmasın dance ejay de olmasın :D böle screamer 2 yi oynayanlar bilir bi şarkı wardı californiada bozuk ses gibi cıkıyor di dit di dit dididit di di :) süperdi o şarkı tekno müziği yapma programı lazım kısacası :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Reason.. Yeter o tek başına [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 October 2003 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya bu cok karışık bişey sevmedim[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 fruity loops acid[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 upz :rock:[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Numb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 fruity en kralı tam tekno için uygun[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben reason i aciyorum all night clubbin' yapiorum[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow..
Öne çıkan mesajlar