SethValor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mikrodalga fırın: ÖZtiryakiler Tarafından getirilen Pera Marka Mikrodalga Fırın Hiç Kullanılmamıştır. Hediye geldi ama ben zaten almıştım fırın, o sebeple oyle kaldı. Piyasada 250 YTL Bende 150 YTL PMF-MD-GM-20 Renk: parlak çelik Kod:410490 Özellikler 1- 20 lt 2- tam ankastreye dönüşebilir 3- inoks iç-dış yapı 4- zamanlayıcı 5- güç ayarı 6- de frost özelliği 7- zaman ayarı 8- aydınlatma lambası 9-hava vantilatoru 10-cam tepsi Ankastre olarakda kullanılabilir, çerçevesi var, o da hediye benden. Televizyon 70 Ekran Telefunken Sıfır gibi. En ufak bir problemi yok. 200 YTL http://www.telefunkenelektronik.com/...ails.asp?ID=74 her ikisini de Sahibinden.com üzerinden tasitli satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 YA başlık birbirine girmiş, düzeltebilirseniz sevinirim, yoksa TV nin mikrodalga özelliği yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 işte karşınızda TV, MicroDalga !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tv nin ekranını çıkarttıgınız mikrodalga oluyor tekrar taktıgınızda maçınızı izlerken yemegeniz içerde pişmeye devam ediyor DEVRİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İşte 2 adet okumayan vatandaş örneği.ikinci postu okusanıza ne demişim orda. Başlığı yazarken birbirine karıştı diyor dimi? O zaman neymiş, zart diye yazmıyoruz, hep birlikte okuyoruz. İlk harften başlayarak mümkünse. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 10:47 tarihinde, SethValor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yo ben gayet te okudum ama yinede yazmak istedim. öptüm cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Öpmesene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Televizyon Flat ekran mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Hayır normal(tombul) ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 haci 200 ytl ye 70 ekran flat bulursan bi depo dolusu aliyim,adam 0 demiş hemde,dandik regal in bile 55 ekranı 170-180 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar