Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman duel wield weapon seçimi?


mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

Shaman a duel wield icin epic silah olarak ne oneririsiniz ?ozellikle craft silahlardan?ben hammersmith im .Main hand e http://www.wowhead.com/?item=28437 offhand e de http://www.wowhead.com/?item=23544 nasil olur sizce uygunmu sizce ? baska oneriniz varsa yazabilirmisiniz?

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 13:28 tarihinde, mrdefender1 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok uygun
şansızlığım nedeniyle main hand silah olarak sadece end-game isntance'lardan düşen fist weaponlar var iyi birde epic craft silahlar ama yapan bs yok serverımda :S
bende hızlı silah kullanıp her iyi elimede rockbiter atıyorum
meta soket atak hızı arttıtan skyfire aldım, off-hande SL'den düşen mace, main-hande de mongoose yaptırdım.
Toplada Bloodlustla dahil attack speed 0.60 oluyor, heroiclerde iyi dps çıkartıyorum, ama hasar aralığım çok düşük kısa süren savaşlarda pek bir işe yaramıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim main handde fel edged battleaxe, offhandde de dirge var.

sen bs kasmışsın o daha iyi, offhande dirge, fel edged battleaxe ya da runic hammer alabilirsin. ben hızı yüzünden dirge seçtim, ama hepsinin dps zaten birbirinin aynı. ikisine de +20 str veren potency enchant bastır. main hande wf, offhande rockbitter buffladın mı tamamdır, yeme de yanında yat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SSC&TK yapan bir guilde girersen eğer t3 yapabilirsin o macei ki en iyi mh silahlarından biri enh shaman için.Oh içinde The Eye daki phoneix den düşen axe ideal, mg axe de güzel bir seçim olabilir.Orcsan axe kullanmanı tavsiye ederim.Şu an ben Princeden düşen mh axe i kullanıyorum, oh ise runic hammer.Farma aldık tk yı kael dısında, yakın zamanda bende al'ar dan dusen axe e sahip olucam.Çok daha iyileri de var ama hepsi bt&mh dropları ehhe daha cok oralara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...