mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Shaman a duel wield icin epic silah olarak ne oneririsiniz ?ozellikle craft silahlardan?ben hammersmith im .Main hand e http://www.wowhead.com/?item=28437 offhand e de http://www.wowhead.com/?item=23544 nasil olur sizce uygunmu sizce ? baska oneriniz varsa yazabilirmisiniz? [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 13:28 tarihinde, mrdefender1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bence çok uygun şansızlığım nedeniyle main hand silah olarak sadece end-game isntance'lardan düşen fist weaponlar var iyi birde epic craft silahlar ama yapan bs yok serverımda :S bende hızlı silah kullanıp her iyi elimede rockbiter atıyorum meta soket atak hızı arttıtan skyfire aldım, off-hande SL'den düşen mace, main-hande de mongoose yaptırdım. Toplada Bloodlustla dahil attack speed 0.60 oluyor, heroiclerde iyi dps çıkartıyorum, ama hasar aralığım çok düşük kısa süren savaşlarda pek bir işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 benim main handde fel edged battleaxe, offhandde de dirge var. sen bs kasmışsın o daha iyi, offhande dirge, fel edged battleaxe ya da runic hammer alabilirsin. ben hızı yüzünden dirge seçtim, ama hepsinin dps zaten birbirinin aynı. ikisine de +20 str veren potency enchant bastır. main hande wf, offhande rockbitter buffladın mı tamamdır, yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Benimde main hand de Fool's Bane off hand' de Merciless Gladiator's Left Ripper kullanıyorum. Instancelarda epey efektif ama pvp için istersen two hand kullanmak daha iyi olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 SSC&TK yapan bir guilde girersen eğer t3 yapabilirsin o macei ki en iyi mh silahlarından biri enh shaman için.Oh içinde The Eye daki phoneix den düşen axe ideal, mg axe de güzel bir seçim olabilir.Orcsan axe kullanmanı tavsiye ederim.Şu an ben Princeden düşen mh axe i kullanıyorum, oh ise runic hammer.Farma aldık tk yı kael dısında, yakın zamanda bende al'ar dan dusen axe e sahip olucam.Çok daha iyileri de var ama hepsi bt&mh dropları ehhe daha cok oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 @Yeager main hand 2.60 iyi ama offhand 1.50 shaman için hiç uygun hız değil. En az 2.50 lik bir offhand kullanman lazım windfury procları açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Bence off-hande wf atılmamalı çünki 3 saniye kuralı var, wf procladığında 3sn cd'ye giriyor ve eğer off-hand'deki wf proclarsa main-hand'in wfside 3 sn sonra proclayabilir o anda ve main-handin dpsi düşücektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 @Aluriel, haklısın lakin ben main hand wf offhand' e de fb basıyorum pvp için, instancelar içinde ft basıyorum baya yararlı oluyor memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 en yüksek dps için 2silahada wf5 atılmalı. ama işte dediğin gibi offhandin main hand procunu yememesi için 2side 2.6 speed olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Dün baktım bizim raidlerdeki enh. shaman ne kullanıyor diye. Her iki silahta da wf5 vardı. Kullandığı silahlar ise 2.80 hızında. http://www.wowhead.com/?item=32262 [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 13:10 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar