patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 şu işi bir daha anlatabilir misiniz? DVD ve Kitap mı alabiliyoruz sadece USPS Global Express ile mi göndertiyoruz yoksa FedEx UPS gibi özel kargolar la mı fiyatlar nasıl oluyo. tecrübesi olan arkadaşları dinliyorum. Bir de bu NTSC ve PAL olayıo varmış Amerikadan getirince sorun olmazmı, Amazon.co.uk den mi getirtmeliyiz yoksam ? [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:57 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 co.uk Tr ye gönderdiine emin misin?
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 evet gonderiyo ben 5 6 kere dvd siparisi vermisimdir. yolladiklari kargoda bildigin bizim ptt ile geliyodu valla :)
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 peki adres olarak TURKEY seçeneği var mı bide ben yine de DHL falanla getirtmeyi düşünüyorum Ptt ye verince eve gelemiyo bi türlü ben ebay den almıştım 3 günde istanbula geldi ama 5 gündür benim evime gelemedi.
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 valla hatirladigim kadariyla oyle turk siteleri gibi dhl,ups falan secemiyodun. ya standart kargo 15 gun yolluyodun yada 40-50 lira falan bayilip 2 gunluk express kargo ile istiyodun oyle kargo secme falan hatirlamiyorum ben edit: adres olarak Turkiye var evet. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 00:40 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Amazon DHL expres kullanır. co.uk , com ikisinden de getirtirsin. com fiyatları $ olduğu için daha hesaplıdır, co uk'a pound olarak ödeme yaptığından pahalıya gelir.
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tamam ama amerika NTSC deilmi? PAL olması gerekmiyomu DVD lerin falan bizim izleyebilmemiz için?
nuki Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 o yüzden co.uk yada .de den ısmarlamak lzm.
Öne çıkan mesajlar