Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 axe ve asteroth'a katılıyorum burada. Nasıl insanlara katılıyorum ben ya? Ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 bencede bu gereksiz birşey. birde "ben metalciyim" diye dolaşan bir insanın "rapçi lan bu" demeside yanlış. hepimiz insanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ya kategori etmekten cok o muamelenin yapilmasi sinir bozuyor misal anime severim caponlari severim ama burda din konusunda bir tartismada arap emperyalizminden bahsedince "sende capon emperyalizmine kayip ustunde kanji li t-shirtlerle gezmiyormusun" tadinda bisey solemisti biri hayir efendim gezmiyorum aksine kil olurum siyah giyersin satanik derler tembellikten sakal kesmedim bi akc hafta yobaz dediler elimde kominist manifestosunu gorduler commie oldum anne kavgam i alsana marketten gelirken dedim fasistmisin olm dedi telefon bakiyorum hic anlamam pembe renk v3 gordum hosuma gitti dedim gaymisin lan kari telefonu o dediler arkadaslarla gezerken cikolata almak istedim cocukmusun dediler FHM alirken gorduler sapikmisin dediler eeeeeeh yetti artik be insanalri bu kadar steryotiplere sokmayin metalci muslum dinliyebilir sinekkaydi takim elbiseli bir adam pekala yobaz olabilir demorkat bir insan kavgam i okuyabilir liberal birisi komunist manifestodan ornek verebilir pembe renkden tiksinen kizlar ve gayler olabilir cikolata sevmiyen cocuklarda vardir tipki beyaz renk giyinmeyi seven satanistler gibi yurtdisinda bu kadar abarti yok boyle turkiyede var bu ozellikle hemen etiket yapistirmaya bayilir bizim millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yurt dışında da var aynı muhabbet =) orda da herşeye emo diolar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Kategorizasyonda kalite kategorisinden arcane olarak sizleri forum insanı kategorisinde görüyorum. Yaşasın forum insanları kategorisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 O değil de, benim en çok güldüğüm; ki paticikte de bu tip çok insan var; "azuha ezik tikiler hepsi aynı tiki kızları çok ucuz yavşak yavşak konuşuolarr" dedikten sonra yolda gördükleri tiki kızlara aşık olup eve gidip cinsel organlarına tam güç asılan insanlar.. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 05:45 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Röfl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar