sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu gün Black Hawk Down adlı süper hiper ultra mega zega beta heta teta filmi izledim,sahneler manyaktı,lakin müzikler daha manyaktı.Hemen açtım torrenti indirdim,OMFG dedim.BU kadar mı güzel olur birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 wayys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu arada adam ufakken bi teyzeden piyano dersi almış. Sonra bir türk de aynı kadından piyano dersi almış adını hatırlamıyorum ünlü ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 gladiator soundtrackleri aşmış hans zimmer tarafından yapılmış mgs 3 snake eater'ın soundtracklerini hans zimmer yaptı diye biliyorum ayrıca. vs vs adam muhteşem müzik yapıyor orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Adamın tüm ödüllü ya da gişesi çok iyi filmlerde besteleri var son derece başarılı http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Zimmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bi ton oyuna ve filme müzik yapmış, abartı insandır hans zimmer. king arthur - all of them dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bu adami last samurai'da tanidim.isini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 gama'yı unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Gladiator ün ilk savaştaki müziği bu abinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hans Zimmer ve The Rock diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 pearl harbordanmı hatırlıyorum ben bu adamı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Nyah edit : bu parçasını çok severim, video da bombaymış ama :) [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 14:43 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Yaşasın,en popüler konum oldu,LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 strength and honor derim başka birşey demem. İlk dinlediğim zamanlar resmen gözüme yaş gelirdi bu 2 dk'lık parçada. Yaklaşık 2000 yılından beri bilinçli olarak dinlediğim adamdır kendileri :). Gladiator, Last Samurai gibi filmleri favorimdir. Gerçi artık otomatiğe bağladı biraz ama gene de çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar