Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karın ağrısı

Osso

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun diyen herkeze teşşkkr ediyorum. kendimdeyim şu aralar bide osurabilsem çok rahatlıcam. arada atak yapıo şerefsiz ama olsun o kadar artık. bu arada orçum diğer fotolarımı koymaddın için minnettarım sana hemşireler çıplakkene üstümü değiştirirlerken mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

üstün habercilik anlayışımız, osmanın aaameeğleyat raporunuda ele geçirdi. işte şok rapor!

[spo]
said:
Genel anestezi altında Mc. Burney kesi ile girişimde bulundu. Katlar geçilip batına girildi. 300 cc prülan sıvı mevcuttu. Appendiks ödemli, erektil, hiperemik, apeksinden perfore ve omentumla sarılmış idi. 3/0 ipeklerle mezosu serbestlendi. Appendektomi yapılıp güdük gömüldü. Batın temizlendi. Katlar kapatıldı.
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bende sey duymustum.ameliyat olan bi arkadasa doktor teşhiş koyarken yapmıs.agrı sagda malumunuz oraya parmakla böle sert olmayan ama ani(dinamik diyelim birde tam olsun)bir dürtüş(vuruş) yaapıorsunuz eger agrı sekip sola gidior.sol tarafınızdada aco hissediorsanız doktara gidiniz beybiiiiss.ayrıca gecmişler olsun osso!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
eisenheim said:
la tam "osur geçer" demek için girdim dopie bi baktım ameliyat apandisit filan diyo.. O.o

çok geçmiş olsun..

ahaha saol. amaliyattan sonra yapman gereken tam anlamiyla ossurman

@Canni:

Ilk posta baktin mi? Hala nasil guzel olsun kafam =]
Sosyal ağlarda paylaş

14 yaşında falandım sanırım. Bütün gün sokakta oynamış, koşturmuşum. Akşam yattım, nasıl ağrıyo karnım. Acıktım sandım, bi şeyler yedim, yok hala ağrıyo. Ama tarifsiz bir ağrı. Ne yapsam geçmedi, kaç tane hap yuttum banamısın demedi. Sabaha kadar nasıl dayandım bilmiyorum. Sabah annem gördü beni, sapsarıymışım. Hemen hastaneye gittik. Birkaç dakika geç kalsaydık, patlarmış ki o zaman içinden temizlemesi çok acı veici bir işlem. işin en güzel tafafı da 1 hafta tatil almıştım, bütün gün tv seyrediyodum evde =P bir dediğim iki edilmemişti ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...