Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Osman xxxx(annemle ilgili yorumlar) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 geçmiş olsun diyen herkeze teşşkkr ediyorum. kendimdeyim şu aralar bide osurabilsem çok rahatlıcam. arada atak yapıo şerefsiz ama olsun o kadar artık. bu arada orçum diğer fotolarımı koymaddın için minnettarım sana hemşireler çıplakkene üstümü değiştirirlerken mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 üstün habercilik anlayışımız, osmanın aaameeğleyat raporunuda ele geçirdi. işte şok rapor! [spo] said: Genel anestezi altında Mc. Burney kesi ile girişimde bulundu. Katlar geçilip batına girildi. 300 cc prülan sıvı mevcuttu. Appendiks ödemli, erektil, hiperemik, apeksinden perfore ve omentumla sarılmış idi. 3/0 ipeklerle mezosu serbestlendi. Appendektomi yapılıp güdük gömüldü. Batın temizlendi. Katlar kapatıldı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 rapçi çıktı olum beni kesen adam Mc. Burney. Dr.Cahit Yılmaz feat Mc.Burney-Osman's Akut Apandisit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bende olmuştum. karın ağrısıdır geçer demeyin , apandist olabilir. eğer kustuğunuzda geçmiyorsa direk doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bide böle potion yeşili kusuosanız kesin vardır bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ameliyat olanlar ayni gun icinde ayaga kalkabiliolarmis ole bisi duydum. kolpa midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bende sey duymustum.ameliyat olan bi arkadasa doktor teşhiş koyarken yapmıs.agrı sagda malumunuz oraya parmakla böle sert olmayan ama ani(dinamik diyelim birde tam olsun)bir dürtüş(vuruş) yaapıorsunuz eger agrı sekip sola gidior.sol tarafınızdada aco hissediorsanız doktara gidiniz beybiiiiss.ayrıca gecmişler olsun osso! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 saol irin yeni gordum postu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gecmis olsun osso, her ne kadar seni tanimasam da acina ortagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sigisMoNd said: ameliyat olanlar ayni gun icinde ayaga kalkabiliolarmis ole bisi duydum. kolpa midir acaba? kolpa degil. ayaga kalkiosun ama yurutuyolar seni gaz cikarman icin =] 2 gun hastanede tutup eve gonderiyolar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 benımde 1 haftadır agrıyor ama sadece yattıgım zamanlarda hap yutuyordum sonra geçiyordu sana geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 la tam "osur geçer" demek için girdim dopie bi baktım ameliyat apandisit filan diyo.. O.o çok geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Geçmiş olsun kafa 1milyon olmuştur şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 eisenheim said: la tam "osur geçer" demek için girdim dopie bi baktım ameliyat apandisit filan diyo.. O.o çok geçmiş olsun.. ahaha saol. amaliyattan sonra yapman gereken tam anlamiyla ossurman @Canni: Ilk posta baktin mi? Hala nasil guzel olsun kafam =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bold+italik osurmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Hayatimda hic bu kadar ossurmak istememistim. Hatta ossurmam icin beni yuruturken kaybolup morg'a girmistik hatirlamiyomusun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ah o soğuk bedenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 OHA LAN SŞGSDDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 14 yaşında falandım sanırım. Bütün gün sokakta oynamış, koşturmuşum. Akşam yattım, nasıl ağrıyo karnım. Acıktım sandım, bi şeyler yedim, yok hala ağrıyo. Ama tarifsiz bir ağrı. Ne yapsam geçmedi, kaç tane hap yuttum banamısın demedi. Sabaha kadar nasıl dayandım bilmiyorum. Sabah annem gördü beni, sapsarıymışım. Hemen hastaneye gittik. Birkaç dakika geç kalsaydık, patlarmış ki o zaman içinden temizlemesi çok acı veici bir işlem. işin en güzel tafafı da 1 hafta tatil almıştım, bütün gün tv seyrediyodum evde =P bir dediğim iki edilmemişti ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar