Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belediyenin Köpek Uyutma Hizmeti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evin yan sokaginda 2 gunde 2. saldirisini yapan bir pitbull var. bunun uyutulmasi icin belediyeyi mi aramak lazim? istanbul kadikoydeyim. yakin hayvan barinagi varsa o da olur.

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 08:28 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vay anasini, hayvan barinagina sikayet ettim. daha once de gidip alamamislar, sahibi muteahit barzonun biriymis vermemis kopegi sizin basinizi da belaya sokar dedi eleman.

pederin silahi olsa cekip vurucakti, sabahin korunde can cekisme sesleriyle uyandik ise bak.
Mesaj tarihi:
10 gundur falan varmis boyle bi olay, paso birilerine saldiriyomus. olay aninda polisle gelip alabiliriz dediler ancak.
Mesaj tarihi:
goturmusler, la ne ugrasicam insaatta bekcilik yapiyo kopek, herif sokakta 2. apartmanini dikiyo belinde silahi. bugun saldirdigi adam subaymis, gecen gun sahibine saldirmis ustune sahibi bi de dayak yemis. boyle acayip.
Mesaj tarihi:
sahibinin öküzlüğü zaten hep böyle mallar yüzünden güzelim köpeklerin adı çıktı.her ne kadar saldırgan olsada insan acıyo be :( zehirlemeye falan kalkmayın zaten günahı üstünüze almamalısınız bırakın gerekilen prosedürler gerçekleşir ama saldırıya uğrayanlarında bu konuda yardımcı olmaları lazım
Mesaj tarihi:
+16 (vahşet içerir)
[spo]
said:
gece havlıyosa, gündüz uyuyodur, bi ara bulcan uyandırmadan yaklaşcaz kesivecen boğazını olacak, kan görmeye dayanamıyosan, bi şırınca alcan içini havayla doldurup köpeğin boğazına yada kalbini tutturabilirsen kalbine vercen havayı

[/spo]

sda yuh.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 01:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
öyle sanıldığı gibi abartılan bi hayvan değil pitbull dan daha tehlikeli türler mevcut 2.5 ton çene gücüne diyorlar aslanlar bile 600 kg ya basıyor ya basamıyor biraz fazla abartıldı bu hayvan bu her hayvan için geçerli ama kötü ellere geçince tehlikeli olma olasılığı milyon kez artar.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lol fistan. gece gece rapine abandım aga. konu süper baştan aşşa.

edit:

bunlar ne ya . smiley yok lan uygun

tahribat puhauaa said:
bak martech senin itinle bi sorunum yok post atmis olmak icin yazma asil benim derdim olan kopegin sahibi senin gibi konusursa onun ben amk.eger kopegin varsa bunun butun sorumluluklarını yerine getirmen gerekmektedir bu bir secenek degildir.eger sen sahip cikamiosan egitemiosan diger insanlari rahatsiz etmesini engelliiemiosan sesini keserler o itin sonra sende itinden cok havlarsin
  • Yeni Oluştur...