Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Yaş 9,10 falan babamdan çok istemiştim bir gameboy fakat o gidip bunu almıştı :( yinede birkaç güzel oyunu vardı.Beraberinde gelen space robo adlarında güzel bir robot geliştirme oyunu vardı mesela,tetris vari oyunları ve dövüş oyunları güzeldi.Baya büyüktü boyutu,katlanma özelliği koyacaklarına biraz daha güzel oyunlar geliştirselerdi keşke.Belki hatırlayan vardır...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 October 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadasimda gormustum bi kere. tek hatirladigim gameboydan biraz daha buyuk bi ekrani ve extra jenerik oyun isimleri oldugunu hatirliyorum "maximum soccer" "super race" gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Evet oyun isimleri tam -5 yaş içindi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bende de var bundan. çok çok kötü bi alet. iki tane oyunum vardı sadece. alet için oyun yapılmazdı, yapılanlar dandikti, hiçbiyerde bulunmazdı vs.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ben de de vardı ,zamanında epey oynamıştım sonra oyunlarını bulamayınca bi kenera atmiştim. Hey gidi günler heyy[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar