mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 http://www.tippsonline.com/index.php Boyle bir kurs var Istanbulda tipps diye. Bende bu ayarda SAT'ye hazilayan, college applerde yardimci olan, essay yazmayi ogreten vs. bir kurs ariyorum. Yardim edebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 temmuz sat ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 amerikan universiteye giris sinavi gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bende su altı taaruz falan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bugun SAT kursu aradim durdum Ankara'da, hic bir yerde yok:( Tipps'i aramayi dusunuyorum yarin. Burayi bilenler varmi? Ankara'dan gelmeye deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Abi ben bu tür olaylarda kurslara pek güvenmiyorum açıkçası. İnternetten ne bulursan indir ona çalış derim, forumları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi orasi dogru ama anladigim kadariyla bu tipps, college essay yazmayi da gosteriyor, referans da oluyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bir kursla ilgili bilgi veremicem; ama SAT'ın ingilizce bölümü için başarılar dilemek istiyorum şimdiden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tamami ingilizce!?!?!!!??!?!?! verbal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saati 143 ytl imis derslerin yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 matematik bölümü yok muydu ya onun ? onu kastediyorum, matematik olmayan kısmı için başarılar yani. Tabi ki tamamı ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ingilizcesi de matematigi de asiri kolay bence o konuda sorunum yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 matematik gg canım zaten, x=4+5 ise , x+12 kaçtır falan vardı. İngilizce kısmı kolay geldiyse de saygı duyarım, o vocabular kolay gelmez her babayiğide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 vocabularynin zor gelmesi normaldir, cunku amerikan liselerinin vocabulary mufredatina gore yapilmistir sorular, gundelik hayatta konusulan kelimeler degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Valla bulabilirsen SAT ye hazırlayan vocabulary kartları var onlardan satın al. Dost'ta satıyorlardı sanırım zamanında, ben amerikadan almıştım benimkileri. 500-1000 kart oluyo içinde, oturup bir güzel ezberliyorsun ezberleyebildiğin kadar. Zaten çoğunu ezberlediğin an ingilizce bölümünden (hem reading hem grammar) güzel bir not alman olası. Zaten writing kısmında da o kelimelerden 5-10 tane kullandığın an orası da tamam. En azından ben öyle yaptım ve gayet iyi bir sonuç aldım... Matematik zaten kolay, gözün kapalı yaparsın, fakat yine de soru çöz soru tiplerine alış...bağzen gözden kaçabiliyior bağzı kısımlar, adamlar biraz da şaşırmacalı yapmışlar bağzı soruları. Alıştıktan sonra zaten çatır çatır çözersin, bütün sorular birbirine benziyor zaten. Fakat ingilizceden de soru çöz, onun da çok faydası var. Aynı kelimelerle çok karşılaştığım olmuştu benim mesela bir gün önce çözdüğüm testten. Kendini zamanla, belli bir zamanın altında bu söylediklerimi yapabiliyorsan bitmiştir olay. Cidden hiç korkacak birşey yok yani ben başta çok panik yapmıştım ama yalan SAT... Bu arada Ankara'da bir adam var adı Onur (soyadını unuttum) özel veya grupla SAT dersleri veriyor. Bu işleri bilen birilerine sorarsan hemen söylerler herhalde. Öss de çalıştırıyor benim bildiğim. Onu bir araştır derim... [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar