Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da SAT hazirlik kursu

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

Valla bulabilirsen SAT ye hazırlayan vocabulary kartları var onlardan satın al. Dost'ta satıyorlardı sanırım zamanında, ben amerikadan almıştım benimkileri. 500-1000 kart oluyo içinde, oturup bir güzel ezberliyorsun ezberleyebildiğin kadar. Zaten çoğunu ezberlediğin an ingilizce bölümünden (hem reading hem grammar) güzel bir not alman olası. Zaten writing kısmında da o kelimelerden 5-10 tane kullandığın an orası da tamam. En azından ben öyle yaptım ve gayet iyi bir sonuç aldım...

Matematik zaten kolay, gözün kapalı yaparsın, fakat yine de soru çöz soru tiplerine alış...bağzen gözden kaçabiliyior bağzı kısımlar, adamlar biraz da şaşırmacalı yapmışlar bağzı soruları. Alıştıktan sonra zaten çatır çatır çözersin, bütün sorular birbirine benziyor zaten.

Fakat ingilizceden de soru çöz, onun da çok faydası var. Aynı kelimelerle çok karşılaştığım olmuştu benim mesela bir gün önce çözdüğüm testten. Kendini zamanla, belli bir zamanın altında bu söylediklerimi yapabiliyorsan bitmiştir olay. Cidden hiç korkacak birşey yok yani ben başta çok panik yapmıştım ama yalan SAT...

Bu arada Ankara'da bir adam var adı Onur (soyadını unuttum) özel veya grupla SAT dersleri veriyor. Bu işleri bilen birilerine sorarsan hemen söylerler herhalde. Öss de çalıştırıyor benim bildiğim. Onu bir araştır derim...

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...