Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Giremiyorum kaç vakittir, bu sorunu yaşayan kimsecikler yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 gayet güzel bir şekilde çalışıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 girdim bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 E peki bende her sayfa açılıyor bir tek Gmail açılmıyor. Youtube'dan pauselamadan video izliyorum, 160la dosya indiriyorum ama gmail'e girmeye çalışınca giremiyorum. Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hatta Google'a da giriyor. Çıldıraceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 cache? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Her Windows kullanıcısı gibi bir problemle karşılaştığımda restart attım ve düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: Antimodes52, 07 Ekim 2007, Pazar - 23:24 tarihinde demis ki: Her Windows kullanıcısı gibi bir problemle karşılaştığımda restart attım ve düzeldi :) Olmasaydı format mı atacaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 girmiyor derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 madem başlık açılmış, ben de sorun belirteceğim. opera browser kullanıyorum, son 2-3 güne kadar daima şifre girerek ya da otomatik login ile maillerime ulaşabiliyordum. son birkaç gündür login ekranını geçtikten sonra opera title'ında redirecting yazıyor ve kendimi tekrar giriş sayfasında buluyorum. Hiçbir hata falan da yazmıyor sitede, sanki ilk defa sayfayı açmışım gibi. Firefoxta açabiliyorum, büyük ihtimalle iede de açacağım ama bana opera lazım=/ fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 firefox ftw, boşuna demedik zamanında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oh oh e-maillarıma bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 gmail almak lazım.. opera yı biliyorum bende kullanmıştım biraz ama sorunu nasıl çözersin emin deilim. bence bir güncelleme yap ynei veriyonlarına bak. bazen eskiler yenilerden iyi olabiliyor birde onlara bak. hatta. www.oldversion.com iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar