prozzak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Sezonun bitmesine 1 yaris kala isler karisti. Hamilton pit alanina girerken arabayi kuma gomdu. http://youtube.com/watch?v=Yt7VRsZai6A yazik oldu. Alonso ile arasinda 12 puan varken Alonso farki 4 e indirdi. Cin gp sinden sonraki olusan puan durumu: 01 Lewis Hamilton 107 02 Fernando Alonso 103 03 Kimi Räikkönen 100 04 Felipe Massa 86 05 Nick Heidfeld 58 06 Robert Kubica 35 07 Heikki Kovalainen 30 08 Giancarlo Fisichella 21 1)Şimdi tahminleri alalim brezilya icin ne olur ne biter 2) Gelecek sezonda kim hangi takima gecer ( alonso?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hamiltona üzüldüm ben de çok basit bi şanssızlıktı.. umarım kazanır sonraki yarışı hakkı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hamilton olsun yaw alonsoyu cok sevmiyorum bi kalkık tavırlar olustu son zamanlarda onda hamilton da hamilton... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu spikerler ne gaz heriflermiş bee.. Hamilton nasıl böyle acemice bi hata yapar yahu şaşılacak şey. Her ne kadar sezon başından beri Raikkonen'in şampiyon olmasını istiyor olsam da bu sene şampiyonluğu hakeden Hamilton oldu. Tahminim son yarışta şampiyon olacaktır ama maltozun biri (alonso bile olabilir) gider vurur yarış dışı bırakır adamı. Alonso da Montoya gibi hazımsız hıyarın teki hiçbir zaman ikisinide sevmedim, ikisi de tayyip'e muhalefet etmedikçe seveceğimi de sanmıyorum :) Sezon sonunda Alonso banko ayrılır die düşünüyorum McLaren'dan. Muhtemelen Renault'a gider ve orada da orta sıra pilotlarından biri olarak yarış kariyerine devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 umarım ger,den gelen geçer ferrari pilotlarda da kazansın istiyorum sene sonunda da alonso bence de renoya gidici ferraride de massa gider ama kim gelir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ferrari bence parayı bastırıp Hamilton'ı alabilir çünkü massa kesinlikle yetenekleri sınırlı bir pilot. Hamilton Ferrariye geçerse favori takımımda benim ferrari olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 massanin kullanim stili daha iyi bence. daha iyi defansif suruyo hamiltona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar