Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Evet efenim.Üniversite hayatına baslamak üzere Denizli'ye gidiyorum İstanbul'dan.2 yıl ordayım.Orası hakkında pek fikrim yok.Ama güzel bi şehir olduğu hakkında duyumlar aldım.Umarım benim için herşey iyi olur sorunsuz atlatırım işallah (= Ayrıca Denizli'de yaşayan patiler varsa ufak tefek aydınlatıcı şeyler yazarlarsa sevindirik olurum.Paylaşmak istedim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Denizli muhafazakar bir ilimiz diye duydum. Şehirde neredeyse tüm barlar da kapanmış diye duydum. Duydum ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yok öyle bişey :D. banada arkadaş denizlinin kızları güzel demişti.nitekim örneklerini görüyorum baya.kızları güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Güzeldir Denizli ne de olsa memleketim :p. Yalnız son yıllarda o eski sakin havasından epey uzaklaşmış, İstanbul Anakara kadar olmasa da keşmekeş durumlarına yavaş yavaş girmiş gibi. Tabi yazın şu ülkedeki en lanet yer olduğu da ayrı bir nokta, 55 dereceyi gördük yahu bu sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 fena bi yer deil, ama baya küçük baya, gidilesi yerler var ögrenci için ne derece uygun oda tartışılır. alışveriş merkezleri falan, iyi oteller şehrin dışında baya bi değişik yerleşim yeri var, fazla trafik olmamasınıa ragmen havaalına 1 saatde gidiyosun sacma bi yerleşimi var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben 4 5 sene önce gitmiştim denizliye. o zaman büyümeye çalışan ama kalıbına sığamayan bi şehir görüntüsü vermişti bana. ama eğlenceli bi yer gibi gelmişti. tutucu bi şehir gibi gelmemişti ama o zamandan şimdiye ne değişti bilemicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar