Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Evet sorum gayet açık, masaüstü bilgisayarım varken 5+1 aldım ve artık masasüstü bilgisayarım yok 5+1 imi kullanmak istiyorum. Digiturk konsoluna veya dizüstüne bağlama olanağım var mı?
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Receiver'a bağlayamıyorsun, bağlasanda sterio'dan daha fazlasını alamıyorsun diye biliyorum (arkasında var iki tane mono soketi, biri sağ biri sol şeklinde). Bir kaç senedirde dizüstülerin çoğunda ise standart 5+1 çıkışı var. Onu kullanabilirsin.
GEd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben usb 5+1 ses karti aldim bide usb uzatma kablosu. ordan notebooka bagladım. ucuza yeni donanım lazım notebook icin
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Peki teşekkürler, en kötü usb ses kartı alırım.
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 digiturk'ün hd ve ondan bir önceki gri büyük receiverlarında ses çıkışları var. bağlayabilirsin gayet.
Öne çıkan mesajlar