oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 şöyle bi sorunum var ve uyuz olmaya başladım. bilgisayarda sağ alt köşeye fareyle gelince işte "local area connection" falan yazar ya sarı kutu içinde, normal olarak görünürken, bi müddet sonra o sarı kutular, görev çubuğunun arkasında kalmaya başlıyor.. neden kaynaklanır bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 görev çubuğu (sağ tık) özellikler en aşağıda "etik olmayan simgeleri gizle" vardır. tıklarsan hiçbir simge gizlenmez. yanındaki özelleştire basarsan da her simgenin ne durumda gizleneceğini seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ya yok ondan bahsetmiyorum... sarı kutu içinde bilgi mesajı veriyo ya hani, ondan bahsediyorum. mesela messenger ikonunun üzerine gelince sarı mesaj çıkıyo ya windows live messenger yazıyor.. onlardan bahsediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 yko mu cvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hep mi oluyor? yoksa uzunn bir süre bilgisayarı kullandıktan sonra mı? belki ram kastrmaya başlayınca windows un bazı fonksiyonları yavaşlıyordur. Bana da bazen oluyor özellikle MSN de sağ klik yapınca arkada kalıyor öyle kaybolmuyor da anca MSN açmak lazım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 format attıktan sonra olmaya basladı.. 1gb ram var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar