Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Oyuncu?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Jack Nicholson, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery yaşayan en mükemmel oyunculardır bence. Gerçi aklıma gelmeyenlerde kesin vardır. Ama karizma olarak Jack Nicholson'ı tek geçerim. Bakışlar, gözlükler, surat ifadesi fln. O yüzden bence en çok + onda toplanır. O yüzden favorim odur tek geçerim :)
Bayanlardansa, Meryl Streep.... ?

bayan başka gelmiyo aklıma.

Bi kaç kişide Bruce Willis felan demiş. Kusura bakmayın saygısızlık yapmak istemem ama oyunculuktan biraz anlayan insanlar bile ''bilincinde'' olarak onlara ''oyuncu dışı oyuncu'' diyo. Yani bi düşünün, Bruce Willis'in hangi filmde farklı bi şekilde oynadığını gördünüz ? Yani hep aynı ''karizmatik'' davranışlar sergileme uğraşında boğulan oyuncluluk, hep aynı artık ''tipik'' hale gelmiş hareketler.. Filmler, konular uzak olsada hep aynı oyunculuk, aynı davranışlar, aynı yüz ifadeleri.. Ama bi Jack Nicholson, bi Meryl Streep'e bakın.. Eminim sizde anlicaksınız farkı.

[Bu mesaj hella tarafından 14 May 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 17 May 2003 19:12 tarihinde demiş ki:
Kadinlardan Nicole Kidman iyidir ama hic kadin olmadigim icin kesin birseye karar veremiyorum. Nicole Kidman'nin hastasiyim diye direk geldi adi aklima. Güzel rol yapan, herseyiyle iyi kadin oyuncu ismi gelmiyor aklima.

meryl streep
jodie foster

diye başlarım direk[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

erkek: AL pacino

kendisini aşmış bi arkadaş, bu adama figuran görevi verin iki söz söylesin en benim diyen film kahramanı bile gölgesinde kalıyor. 1milyon kilometre kare karizma alan yarıçapı olan yegane oyuncu. Her rolude oynar. Direk tek gecerim.

Robert De Niro da var ama Al Pacino bence daha ağır basıyor.

kadın:

Helen Hunt'ı çok severim ben. Çokda başarılı idi melgibson ile oynadıkları kadınlar ne sever filminde.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

[Bu mesaj karakedi tarafından 17 May 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mark Hamill , Harrison Ford , Keanu Reeves
vs vs[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Niye , belki diğer oyuncularda bulamadığım özelliği bu adamda buluyorum olamaz mı ? huh ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...