Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Al Pacino, Mel Gibson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Indiana Jones ve Han Solo rolleri ile [b]Harrison Ford[b] bayanlarda tek isim ise [b]Angelina Jolie[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 woody ... vardı soyadını unuttum harelsonmuydu neydi hani beyazlar beceremezdeki beyaz tip. o adam bence en iyi erkek oyuncu tabii tom hanks de iyi. bayan olarak pamela anderson[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Fistan, 13 May 2003 10:44 tarihinde demiş ki: bayan olarak pamela anderson rofl evet özellikle tommy lee ile olan balayı filmlerindeki performansına nası oscar verilmez şaşarım[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ah tabi mel gibson oda süper..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 pamela anderson oscar verselerde almaz zaten o kadar alçak günüllü bi hanım kızımızdır kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ben uyuz oluyorum ona valla :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Jack Nicholson, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery yaşayan en mükemmel oyunculardır bence. Gerçi aklıma gelmeyenlerde kesin vardır. Ama karizma olarak Jack Nicholson'ı tek geçerim. Bakışlar, gözlükler, surat ifadesi fln. O yüzden bence en çok + onda toplanır. O yüzden favorim odur tek geçerim :) Bayanlardansa, Meryl Streep.... ? bayan başka gelmiyo aklıma. Bi kaç kişide Bruce Willis felan demiş. Kusura bakmayın saygısızlık yapmak istemem ama oyunculuktan biraz anlayan insanlar bile ''bilincinde'' olarak onlara ''oyuncu dışı oyuncu'' diyo. Yani bi düşünün, Bruce Willis'in hangi filmde farklı bi şekilde oynadığını gördünüz ? Yani hep aynı ''karizmatik'' davranışlar sergileme uğraşında boğulan oyuncluluk, hep aynı artık ''tipik'' hale gelmiş hareketler.. Filmler, konular uzak olsada hep aynı oyunculuk, aynı davranışlar, aynı yüz ifadeleri.. Ama bi Jack Nicholson, bi Meryl Streep'e bakın.. Eminim sizde anlicaksınız farkı. [Bu mesaj hella tarafından 14 May 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yabancı erkek olarak Jermy Irons ve Tom Curuse var kadın olarak valla nasıl yazılıyo bilmem ama (liv teylır)he he okunduğu gibi tek geçerim.Nasıl oynadığı önemli deyil __(:salyası akar:lol: [Bu mesaj TheSilver tarafından 14 May 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Michael Douglas / Dead Poets Society Nicole Kidman / Moulin Rouge (yanlış yazdıysam kusra kalmayın)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Michael Douglas / Dead Poets Society :-? Robin Williams oynamıştı o filmde diye hatırlıyorum... hatta eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 evet bende öyle hatırlıyorum :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Kemal Sunal(yanlış mı yazdım acaba???) Hülya Koçyiğit(off kesin yanlış yazdım yüzde bin!!!) :D[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Evet robin williams olacaktı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 May 2003 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 lol ölü ozanlar derneğinde temel içgüdündeki teşhirci micheal ı oynattı adam :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bitiyorum o filme :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Tabii ki Anthony Hopkins Aklıma bayan gelmiyo[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Dresquin, 17 May 2003 19:12 tarihinde demiş ki: Kadinlardan Nicole Kidman iyidir ama hic kadin olmadigim icin kesin birseye karar veremiyorum. Nicole Kidman'nin hastasiyim diye direk geldi adi aklima. Güzel rol yapan, herseyiyle iyi kadin oyuncu ismi gelmiyor aklima. meryl streep jodie foster diye başlarım direk[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 erkek: AL pacino kendisini aşmış bi arkadaş, bu adama figuran görevi verin iki söz söylesin en benim diyen film kahramanı bile gölgesinde kalıyor. 1milyon kilometre kare karizma alan yarıçapı olan yegane oyuncu. Her rolude oynar. Direk tek gecerim. Robert De Niro da var ama Al Pacino bence daha ağır basıyor. kadın: Helen Hunt'ı çok severim ben. Çokda başarılı idi melgibson ile oynadıkları kadınlar ne sever filminde.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 17 May 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Karakedi bu ıkısının beraber oynadıgı uzun bı fılm vardı banka soygunu falan oluyordu o cafede oturup bırbırlerını ezmelerı cok hostu ya karızma olarak gladıator russel termınator arnold wıllıam wallece ancak gecer :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Angelina Joli her katagoride en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mark Hamill , Harrison Ford , Keanu Reeves vs vs[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 jean reno ehah. kadında da hmmm carie-anne moss :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Niye , belki diğer oyuncularda bulamadığım özelliği bu adamda buluyorum olamaz mı ? huh ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar