Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Size göre kadın/erkek en iyi oyuncu kim?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Tom hanks i tek gecerim. Kadin aklima gelmiyor.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Robert De Niro kadınlarda tek geçerim diyebileceğim bi isim yok ancak meriyl streep (kesin yanlış yazdım) julia roberts helen hunt ... bunlar baya iyi bence[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 julia roberts(kadın) erkek şu gladyator de oynayan herif neydi aklıma gelmiyor pof :( Robert De Niro'da süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sean Connery tabii ki.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Evet simdi aklima geldi russel crowe (yannis yazdim %100) da basarili bi oyuncu.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Peh tartışmasız Jack Nicholson,yok onun gibisi,olmaz da zaten...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Al Pacino.. Hatta Scarface'deki Al Pacino daha bambaşka bişi[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR=
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Danny Da Vito :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: KHaRoN, 12 May 2003 21:38 tarihinde demiş ki: Evet simdi aklima geldi russel crowe (yannis yazdim %100) da basarili bi oyuncu.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall gladyatörden hayran olmuştum ona...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Kadın olarak Nicole Kidman iyidir.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tom hanks derim kadında hmm aklıma gelmedi[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yanıtlanamaz bir soru bence michael douglas, al pacino, sean connery, robert de niro.... ohoo uzar gider bu liste[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bence nicola eskidi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Al Pacino ve Robert De Niro arasında kaldım şahsen. Bayan olarak hmm ismi neydi ya scarface de de oynayan sarışın kadın o iyiydi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 objektif olarak da objektif olmadan da marlon brando kimse kamera karşısında bu adam kadar rahat ve karizmatik duramaz .. bence henüz çıkmadı hoş yine bence adayı var o da edward norton[hline]so much to live for so much to die for
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 edward norton da süper cidden...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Liv Tyler tabiki [umarım yanlı$ yazmamışımdır][hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 morgan freeman adam her role yakışıyor en beğendiğim filmlerin baş rol oyuncu her filmi sağlam adamın
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mılla Jovovıch Arnold,Bruce Wıllıs,Mel Gibson,Sean Connery veeeeee W. Snipes...[hline]A little less conversation a little more action please
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Edward Norton da süperdir evet orc_lord hatırlatın Fight Club diyorum başka birşey demeye lüzum görmüyorum :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Kemal Sunal ve Adile Na$it[hline]Can't rain all the time...
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 John Travolta ile Al Pacino derim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Robert De Niro Alpacino ve ismi aklıma gelmeyen Karanlıktan Şafağada oynıyan abicim.Ahh nası aklıma gelmez ismi delirecem sds[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Öne çıkan mesajlar