Hardter Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 arkadaslar windowsumun ustune tekrar windows kurdum fakat yükselt'i seçtim sımdı update ler ekle kaldır kısmında gözukmuyor ve update yapmaya calıstıgımız zaman belli bi süre sonra hiç bi update yapılamadı diyor ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 adam gibi format atsaydın keşke. adam gibiden kastım, üstüne kurmasaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sadece eksik dosyaları kurması için yaptım yukseltme seçeneginde bi tehlike yoktu daha öncede yapmıştım ama bu sefer upodate yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 sorunu bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar