SbNN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Şimdi ben bu takılan küpeyi çıkarmaya uğraştım ama acıyor baya çıkarmaya uğraşırken . İltihap kapmasından korkuyorum . Mikrop kaparsa ne olur ? Daha ne kadar beklemeliyim çıkarmak için ?
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 öncelikle şunu söyleyeyim, kulak memesi bir çok sinir ucunun olduğu bir yer olmasına rağmen iltihaplansa da başka bişi olsa da kolay iyileşir. herhangi bir korkun olmasın. bakımına ve ilk haftasına gelince: kulak delindikten sonraki ilk hafta meme içinde deliğin yerleşmesi amacıyla küpe 360 derece döndürülür genelde, herhangi bir akıntının da orda pıhtılasmasını onlemek icin. bactroban tarzı bi kremle ovabilirsin çevresini, açık yaraya temas etmemesini sağlayarak. 1 hafta o bölgeyi suyla temas ettirmez, gerekli bakımını yaparsan yara iyileşmeye başlar ve delme küpesini çıkartıp normal başka bir küpe takabilirsin. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 20:56 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sakin ol. ne yaparsan yap düzelio kulak memesi sonuçta. ama 10 gunden once oynarsan çıkart tak yaparsan acısı ve iltahabı 1 ayda geçeceğine 6-7 ayda geçer. ki benımkinin 4 ayda iltahap olayı durmuştu. sadece gunde 3-4 kere çevir küpeyi. bol bol temiz tutmaya çalış orayı suyla yıka ne bılıyım baticon falan sür. 10 gun sonra değiştir küpeyi bi daha elleme.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çıkarmaya calısma dursun en az bi hafta kulagında.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: kulak memesi bir çok sinir ucunun olduğu bir yer olmasına rağmen sallama babox ya, o meme ucu
Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Kulak memesi bir çok sinir içerir, akupunktur yapılır hatta oradan. Küpeyle oynama, su değirme.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: kulağın düşer yok pipisi düşer. Fistan niye sallasın ya akupunkturda naapıyolar?
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 akupunktur uzmanı mıyım ben ne bileyim, neremizde sinir yok ki?
Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yok aga kulakta çok daha yoğun, normalde doktora gidip deldirmek lazım kötü sonuçlar doğurabiliyor, sinir bozukluğu, kilo değişimleri vs vs. Gerçi meme ucuna da yaptırıyolar piyırsink. Avrupada doktorsuz deldiremiyosun sanırım.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 @fistan oldurdun beni :D kulak delindikten sonra 1 hafta o kupe cikmicak ve yerinde dondur kupeyi paso 2 gun sizlio cok hafif en fazla.. ama cikartmaya kalkma bok edersin.ekstra bisey surmenede gerek yok,ben surmedim yani ..
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sbnn kaç yaşındasın çok merak ediyorum bu sorunun üzerine? ne olabilir abi kulağına? en fazla iltihap olur kötü kokar. 4 gün önce delinen kulağının acıması düşününce ne kadar da normal di mi? herhangi bir yaranın 4. gününde üstüne bastırsanız acımaz mı? kulağını deldirdiği için zarar görebilen kimse yok sanırım tanıdığım tanımadığım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 fucidin, theramycin veya onun gibi bir topical antibiyotik içeren yara merhemi işine yarayabilir. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:16 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya ne merhemi surmesin merhem falan oynama kulaginla 1 hafta duracak o cikartirsan yara olur,kan akar,igrenc kokar karizma olcam derken ezik olursun yapma
Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 İltihapın kana karışma ihtimali olmuyor mu kulakta? Ya beynine gider de aptal olursa üzülürüz.
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hiç bişey sürme bişeyde yapma takıl öle kendi kendine geçer o
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 valeron kokar demissin sonra olmaz öle bişi demissin anlamadım ne iş
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ki içinden çıkan beyaz şey kokuyor benmki kokuyo yani içim çürümüş heralde iğğyk
Öne çıkan mesajlar