Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Sperm vermeye, çocuk yapmaya "yatmak" olarak bakıyosanız, hiç korunma filan yapmayın o zaman. Madem yatmanın amacı bu, her karınızla yattığınızda bi çocuk pörtletin arkadaşım. Başlarım etiğine, kadın istemiş çocuğu olmuş işte. İnsanlarda meclis heralde puanlıyolar olayı, vah vah çok üzüldüler onlarda : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 O çocuğa bir gün bu olayı da açıklamaları gerekecek unutmayım. Umarım çocuğun psikolojik sağlığı için o çocuk genetik okumuş olur o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Genel anlamiyla tup bebek olayi kari$ik,tarti$mali ve $ahsi olarak pek tasvip etmedigim bi olay.Ama Allah kimseyi bu duruma du$urmesin.Ben bunlarin hicbirini onaylamiyorum ama adamin babasindan alinan spermdense hic tanimadigi birisinden gelen sperm daha mantikli yani.Ya karde$in mi oglun mu bunu soyleyin bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Ya genetik olarak oğlun olmaya daha yakın olacak sonuçta İşi yatak olarak düşünmezsen babanın spermiyle yabancı bir sperm arasında fark yok ancak genetik benzerlik sebebiyle babanın sperminin kullanılması daha mantıklı Ki iş zaten yatak olarak düşünülmemeli:D Yinede bende tüp bebek olayını kabullenemeyenlerdenim:)Açıkçası çocuğum olmasın daha iyi.Evlat edinmeyi tercih ederim o kadar çocuk istiyosamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar