sound_shaker Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 GAMEBOY ADVANCE ARIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 GameBoy Advance Sp diye birşey çıktı, belki bilmiyosundur diye, onu tavsiye ederim. GameBoy Advance ve Sp yi, eğer İstanbuldaysan Bakırköy Yeraltı Çarşısı, Doğubank ve Yazıcıoğlunda ucuza bulabilirsin. GameBoy Advance Sp [Bu mesaj Magic tarafından 10 September 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 özellik olarak ne farkı war sadece galiba eski gameboy oyunlarınıda çalıştırıo okdr galiba bence tipide hiç güzel diil advance daha rahat kullanılır gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Şarj edilebilir Lityum-iyon pilleri war Ekranı aydınlık ekran. katlanabiliyor, böylece ekranı kolay kolay çizilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 aydınlık ekran nedemek normal advance le akşam oynuyamıyomusun yani omu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 evet... böyle ışıl ışıl oluyo gece oynarken normal gba için ışıklı ortam lazm[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 normal gba ıle gece oynayamazsın,ama sp ıle cok rahat oynayabılırsın. yanı normal gba alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 130 a satıyim sana tertemiz oyun felanda veririm 2 tane[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hediye olarak geldi geçen gün . ilgilenenlere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hediye eden kişiyle ben de tanışmak istiyorum.. ayrıca sp'nin türkiyeye gelmesi için deli oluyodum gelmiş sonunda oh bunu da örenmiş oldum... para kasmam lazım.. taksitlerden bi belimi doğrultabilsem.. kopya oyunu fln da yoktur tabe.. neyse. doğubanka uğramalı tez vakitte..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 capslock tuşunu arıyorum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 sp enfes bir sey 800 den fazla oyun var bende ama gba mı satıp sp alıncaya kadar bu kadar guzel olduklarının farkıma varmamıstım hele eye of the beholder bir bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ohannes eye of the beholder ı mı yapmışlar ona iiymiş valla[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hemide bi gorsen basından kalkılmıyor oglumla paylasamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bu alet turkiyede ne kadar bide oyunlari ne kadar :) super bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 alet tahtakalede 120 dolar veya 130 adamların o anki keyfine gore degisiyo oyunlar ise bir tane flash linker alıyorsun hepsi bedava bende su an 950 oyun var yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 flash linkerı biliorum çok araştırdım zmnında, türkiyede varmı?[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 60 dolara fln bi gba normal bulabilirim[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 normal alma,gece oynayamazsın ustelık n-gage kadar, yanı kol kadar al sp rahat et,oyun cesıdı bol 240 mılyon alet + 1 oyun orjınal oyunları 30 mılyon kopyalar 15 mılyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 50 milyon gba + tony hawks pro skater istiosan 15 dolara bide 2 özel şarjlı pil ve şarj aletleri, 1 pil iki tane yerine geçiyo, pillerin yerine oturuyo iki kalem pil boyunda, taşmıyor. bitek gbanın arka kapağı yok ortalarda. Beyaz bu arada[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar