Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Lexius said: ne kasış şeyler bunlar yaw kesersin 4 tane muz üzerine dökersin şokellayı üzerine da bal ceviz fındık vs vs misgibi spiderman taklidi yaparsın ahah >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 alışveriş içün gittiğimiz ordu pazarında geçen sene ilginç bi tatlı bulduk, (kıbrıs ta okuyorum bilmeyenler içün) ancak biraz tehlikeli(!) olabileceğine karar verip vazgeçtik almaktan. kendisi bu yarım kiloluk saçla kavanozları kadar bi kavanozun içinde, ceviz, fındık, antepfıstığı ve badem bulundurmakta ağzına kadar. kalan boşlukları da balla doldurmuşlar:D zaten erkek egemen enerjinin tavan yaptığı bi okulda okumam bi yana, üstüne onu da yersem ben sonum ne olur düşünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Lexius said: ne kasış şeyler bunlar yaw kesersin 4 tane muz üzerine dökersin şokellayı üzerine da bal ceviz fındık vs vs misgibi spiderman taklidi yaparsın Hahah süper cidden yardın lexius XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar