RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Biliyorum sıkıldınız ama jedi academyde takıldığım bir yer war. Bu saberimizin rengini seçip mavi style i kullanmaya başladığımız yerden sonra olan bir bölümde takıldım.Hatta bölümde x-wing kullanan bir amcam sana yardım edip bombalıyor çatıdaki yerleri falan...Hangarın ve bir yerin daha çatısındaki şeyi active ettim,herif gelip bombaladı.Fakat bu defada barrackın tepesindeki şeyi active et diyor.Ama bulamadım orayı?Nasıl gidileceğini bilen var mı acaba?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 yüksek biyere çıkıp etrafına bi bak bence...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 birader yok çıkamıyorumki bakıyorum bakıyorum yok birşey...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 dolancan walla. ezbere bilmiyorum oraları...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tie fighterları düşürdüğğün yerin orada kayaların oradan gidiosun diye hatırlıyorum orada düz ilerle gibi bi mantık vardı dolaşırsan bulursun :D[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Ilk girdigin odayı hatırla, hani bir iki x-wing iskeleti falan var, o o odada sondaki devrilmiş sütundan üst kata çık, oradaki kapıdan geç, karşına çıkan binanın kapısı kilitli, ama zaten sen içine girmeye değil çatısına çıkmaya çalışıyorsun, orada bulacaksın hedefi. Ha birde; use the force, young padawan ;) Sense inanılmaz faydalı bir force, gereksiz görünebilir ama kullanmak zorunda olduğun yerler çıkacak karşına, üstelik zorunlu olmadığında da epeyce kolaylaştırabilir işini. Sense kullandığın zaman gördüğün mavi siluetler hedeflerin, sarılar ekipmanlar, kırmızılarda düşmanların.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mutated rancoru nasıl öldürdünüz söyler misiniz!?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 öldürmüosun kaçıyorsun taa ki.. bi yer var oraya gelince jaden hmm bunu buraya sıkıştırabilirim falan diyor ve öyle yapıyorsun.[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Rancor dan kaçarken gördüğün her kolu indiriyorsun(Yani kullanıyorsun). En son kontrol odasına geldiğinde ordaki sith leri öldürüp son koluda çektiğinde ortada rancor göremeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar