Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One more time Jedi Academy


RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum sıkıldınız ama jedi academyde takıldığım bir yer war.
Bu saberimizin rengini seçip mavi style i kullanmaya başladığımız yerden sonra olan bir bölümde takıldım.Hatta bölümde x-wing kullanan bir amcam sana yardım edip bombalıyor çatıdaki yerleri falan...Hangarın ve bir yerin daha çatısındaki şeyi active ettim,herif gelip bombaladı.Fakat bu defada barrackın tepesindeki şeyi active et diyor.Ama bulamadım orayı?Nasıl gidileceğini bilen var mı acaba?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk girdigin odayı hatırla, hani bir iki x-wing iskeleti falan var, o o odada sondaki devrilmiş sütundan üst kata çık, oradaki kapıdan geç, karşına çıkan binanın kapısı kilitli, ama zaten sen içine girmeye değil çatısına çıkmaya çalışıyorsun, orada bulacaksın hedefi.

Ha birde; use the force, young padawan ;)

Sense inanılmaz faydalı bir force, gereksiz görünebilir ama kullanmak zorunda olduğun yerler çıkacak karşına, üstelik zorunlu olmadığında da epeyce kolaylaştırabilir işini. Sense kullandığın zaman gördüğün mavi siluetler hedeflerin, sarılar ekipmanlar, kırmızılarda düşmanların.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...