Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 wireless modemimi kurdum şifrelemeyi WPA olarak yaptım ama arkadaşımla beraber girdiğimiz zaman bağlantı kopup geliyor sürekli ya da 1mbps'ye düşüyor. 2farklı şifre koyup ayrı şifrelerden girmek gerekiyor diye duydum ama beceremedim.Arkadaşım modemi kırmadan yardım lütfen
Osso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 arkadaşım ltf konuyu daatma tşkler. Önce çözüm sora geyik pls. Şimdi BAS GİT!!!!1111
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 2 farkli şifre falan yok bildigim. bilgisayarının wireless driverlarini güncelle ozellikle intel chipsetliyse 10x patchi kur. ben öyle bozuldu die router attim sonra yenisini aldim bir baktım meger patch yok diye habire baglanti kopuyormus. olmadi şifreyi tamamen kaldır MAC Filtre aç. baglanıcakların MAC filtrelerinin mac adreslerini router setupundan ekle
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 eger sectıgın sıfre cok uzun bıseyse ondan dolayıda kopma yapabılır.ben 9 karakterli bi sifre kullanıyorum bı sorun cıkmadı sımdıye kadar
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 en iyi şifreleme mac filtresidir istediğin mac adresleri dışında hiçkimse sızamaz bence o arkadaşının pc sinin mac id sini alıp direk aç filtreyi run/cmd konsolda /ipconfig/all yapıcaksın orada fiziksel adres yazan yerdeki rakamlı harfleri modeme ekleyeceksin bu kadar =)
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 osso kopma şöyle oluyor: WPA belli aralıklarla şifreyi değiştiriyor kırılmasın diye.. "Grup Şifresi Değiştirme Aralığı" olarak geçiyor Airties'de, diğer modemlerde farklı olabilir adı... onu 99999 yap.. not: şifrenin uzunluğuyla tabii ki alakası yok... şifre değiştirirken kopma olur sadece.. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 04:28 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hah ben de airties modemim arada bir kesilip geliyor diyecektim. 9999 yapsak da eninde sonunda kesmez mi bir süreliğine ?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Aynen bazen bende de kesiliyor Airties T205 wireless. 2 kişi kullandığında sorun oluyor sanırım her zaman olmuyor ancak çat diye kesilmesi hiç hoş olmuyor.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 99999 dk çok üzün bir süre kesilmez 69 günde bir kesilir [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 21:04 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar