Dela Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 her neyse, onunda korsanini alir kankalarimiz boylece sanatci zirnik kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 konser ve dvd arasında fark var ama yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben korsan almıyorum cd falan uğraşamam. Yaşasın PhazeDDL ve Torrent!! Edit: Hatta oyunların soundtracklerini internetten bile indirmiyorum,oyunların içinden toollarla çıkarıyorum nıahhsaısh [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 11:54 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Edik2: Generals Ve Zero Hour un bütün soundtrackleri var paticik userlarına selam ederim eheueh [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 11:55 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar