Overlord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bilgisayar aldım alalı sanırım 1 ay kadar oldu asus f3s serisi icinde vista ile geldi alet daha once yokken 2 hafta sonra felan sanırım bazen acmaya calıstıgımda asus yazısı cıkıp windows surduruluyor diyip kapanıyor boyle kalıyor alet kapanıyor dedigim bu guç zart zurt yanıyor ışıgı zartı zurtu ama sanki uyku moduna alır gibi oylece duruyor kapatıp tekrar acmak zorunda kalıyorum nedendir acep vistadan olabilirmi yoksa ramlerden felanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 güç zartı zurtunu biraz daha anlamlı tarif edersen yardımcı oluruz sanırım. sorun herelde power supply dan kaynaklanıyor ama anlayamadım ben sorunu. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 12:41 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 vistadir vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 şey başlat kapatın orda bi ok gibi bişi var onun üstüne gelip kapat a basarsan direk kapanır bndede oluodu hibernate e atıo aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 işlemci Intel Core2 Duo 2.2 GHz Bellek 2048 MB Bellek Türü DDR2 Harddisk 200 GB Optik Sürücü DVD+-RW Ekran Boyutu 15.4 inç Ekran Kartı 256MB nVidia GeForce Go 8600M Modem 56K Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps Garanti Süresi 24 Ay İşlemci,Chipset ve Bellek: Intel Santa Rosa Core2 Duo 2.2 GHz T7500 İşlemci, 4MB ön bellek, 800MHz FSB 2GB 667MHz DDR2 Bellek Görüntü ve Ses: 15.4" WXGA "1280 x 800" Glare Ekran 256MB nvidia GeForce Go 8600M (DirectX 10 destekli) Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu Ses 3D efektler & full duplex Dahili Kamera Depolama: 200GB 4200 RPM SATA Sabit Disk DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü MMC/SD/MS/MS PRO Kart okuyucu İletişim: 56K Modem Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) 10/100/1000Mbps Ethernet Bluetooth Parmak izi tanıma Bağlantılar: 1 x IEEE1394 4 x USB 2.0 Batarya: Li-Ion 6 hücreli batarya Yaklaşık 3 saat kullanım süresi İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Premium Fiziksel Özellikler: Boyutlar: 354mm x 284mm x 35.2 mm Ağırlık: 2.95 Kg. Alet budur olay sudur arada açılışda bilgisayar calıssada sanırım ekran gorunmuyor başlangıçta bazen windows surduruluyor diyor ama kalıyor veya uyku modunda uynamıyor :) test yaptık bir iki benchmark donanımsal hata vermedi gibi guc ayarlarını zartı zurtu yaptımda varmı daha once yaşamış olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yaw sen dedimi yapsana öle hallolcak o, hibernate e geçio sende aççaken bi tuşa basıp sora açma dümesine basınca açılıp kapanıo bnm başımada geldi başlatın ordaki kapatın orda ufak bi ok var gel üstünde menü açılcak ordan kapatı seç olcek yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 valla anlamadım osso yada yapamadım başlatın ordaki tuş hangisi yaw? hibernate olması zor kapanırken windows kapanıyor yazıyor paso yani 10 kere actım kapadım arada bir denk geliyor o hibernate olcagını sanmıyom ondan [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 20:53 tarihinde, Overlord tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar