fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben bayadır takip edemiyorum da şimdi alcak olsan ekran kartı 256 mı almalıyım yani? ilk sistem de 256 mb ekran kartı var da ondan sordum. 512 ile arasındaki fiyat farkı, performans farkı, teknlojinin gelişimine bağlı eskime olarak düşünürsek yarın pc alacak bi insan 256 mb mı yoksa 512 mb mı ekran kartı almalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fede'ciğim, DirectX10 diye bir olay geliştirdi sevgili Microsoft, yeni nesil oyunlar vs. hep bu mereti isteyecekler. Yeni nesil ekran kartları da DirectX10 uyumlu, fekat geneli -benim bildiğim kadarıyla- 256mb'lık kartlar. O yüzden, eski model bir 512mb'la çalıştıramadığın oyunları, yeni nesil 256'larla çalıştırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 hmmm. hakkaten bayadır takip etmediğim çok açık. direk iks 10 filan ilk defa duydum. zaten kendi pcimde oynadığım en yeni oyun diablo 2. fmleri saymıyom bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Lan daha ağzını toplayamıyosun Artık milyar kalmadı ne diyorsun Naş hadi bariz kitlemelik topic biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar