la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oha Avustralyadan rugbyci transfer etti adamlar... sizin takım imba olacak bu gidişle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Zerokull said: samet dedigimiz arkadas acaba kadikoy bogalarindaki eski guresci sametmi oluo? kamyon gibi adam vallahi, carpmasıyla yıgılmam bir oldu. hele charsiye öyle bi çarpışı var ki akıllara zarar.zaten tackle a baya tırsıom ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 zero samet'i tanıyor muydun ya? gelsene bizim idmanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 soyleki benim kadikoy bogalarinda iki tane kuzenim oynamakta bayramda yapilan idmanina cikmistim. Orada sametle ufak bi temasimiz oldu bende baktim kamyon gibi geliyo cut"a yattim cut tan sonra takla atmis sanirsam kendisi ama ben goremedim :D Her neyse. Takim derken sendemi bogalardasin? Kuzenler engin ilen onur oluyo bu arada sorucak olursan. Onun disinda zaten ankarada oldugumdan biraz zor olur. Ama buradaki takimin idmanlari icin haber beklemekteyim iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dernek olma islemlerine basladik, bazi zorluklar cikti ama mutlu sona az kaldi, bir haftaya kadar insallah. Ogrenciyken sinavlarin arasinda vakit bulup kulup kurmak zor tabi... En yakin zamanda buradan size bilgi verecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Hmm ilgimi cekmiyor degil rugby ama once gelip biraz izlemek isterim.. eger amerikan futbolu tadinda yapiliyorsa uzak kalmayi tercih ederim.. Turkiyede amerikan futbolu cehalet ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 gellidus said: Hmm ilgimi cekmiyor degil rugby ama once gelip biraz izlemek isterim.. eger amerikan futbolu tadinda yapiliyorsa uzak kalmayi tercih ederim.. Turkiyede amerikan futbolu cehalet ya :) nerde gördün yahu cehalet falan değil yani öle abartıldığı kadar. Açıkcası bütün takımların ofans takımı genelde mantıklı insanlardan oluşuyo ama malasef defans için aynı şeyleri söylüyemiyeceğim gerçi normaldede aynı şekilde... Burdada amerikan futbolu oynasan amerikada herhangi bi takımada gitsen defans her yerde defans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bonepart amerikkn ftbolu turn baaese rugby rreel time diye örneklemişti cok güzel özetlemişti aynen yukardaki gibi typolu typolu farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Katildigim 2 antreman izledigim 3-4 maca ve tanidigim insanlara dayanarak soyluyorum kimse alinmasin kimseye laf attigim fln yok tabiki. Hatta takdir ediyorum boyle bir sporu Turkiyeye yayilmasi icin caba gosteren herkesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oooo çankayada da bi ragbi oynanır ki sormayın. doğduğumdan beri bu ilçedeyim ve çocukluğum hep ragbiyle geçti.. ragbi hangi spordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 espri sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar