Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

670 app exp!!(eclipse)

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

App xp kazanmak ne kadar zormuş be!! Kıl oldum 2 gündür bekliyorum starportun onun de şimdiye kadar 50 xp lik train yaptım. Deli olacam ben master artizan olmak istiyorum her şey hazır xp eksik.
Ben bunu nasıl kazanbilirim. App xp satanlar var nasıl satiyorlar ve kaca satıyorlar son gunler goremyiyorum da hiç birini. İçinizde falza xp si olan var mı varsa kaca satarsınız.??
Birde bir rica train e ihtiyac duyarsanız /tell Gorgouh yaparsanız baya bi sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi app exp kazanma yolu (bence) bol bol Squill cave ve tusken fortress raidlerine katilmak buyuk gruplarla. Illaki birileri train istiyor tek gereken hizli davranip milletten once ogretmek. Ya da benim gibi kral bir arkadas bulup (Blackrose saolsun) karsi tarafin kullanmadigi ama birikmis exp lerini teach/surrender sistemiyle tuketmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw hmm anadım. Peki elinizde kullanmadığınız skill var mı pasive olarak artan ben train etsem siz surender sonra gene train surrender Yoksa kafayi yiyecem bugun butun gun sadce 20 xp kazandım ühühühü deli olcam kimse artizan skill istemiyor nie ben marksman olmadım yarrabim ya!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...