Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 i has da copy pasta skillz ya o değilde bugün okulda son entas sınıflarından proje yapan bi kız, rapidolu çizimin kalkması gerektiğini ve tasarımın sadece çizim olarak görülmesinin saçma olduğu hakkında propoganda yaparken sen sus da çizimini düzelt dedi, sıramda duran dandik bir çizimimi görünce, ben çizmeye başlamadan ben tasarım yapıyordum gibi bir cevap verdim, anlamadı tabi. Tasarım eşit değildir çizim çizim eğit değildir tasarım tasarım kapsar çizimi çizim kapsamaz tasarımı tasarım kapsar bilgisayar destekli çizimi hocalar niye kapsamıyor lan bu arada sağdaki mavinin kenarlarında kontür varmış da atmamışım gibi durmuş, aslında yok, onları kalemle ben çektim copy pasta yaparken, yoksa bulanık gibi. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:22 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ne diyon dayıli.sağdaki çizim daha iyi onu merak ediyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sagdaki orijinal resim, soldaki chem'in cizdiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sen de mi 4chan a takılıyon chem? copypastayı görünce ora geldi aklıma direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kızı öpseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 onoes, paticik bile biliyor artık 4chani, ne güzel gizli bişiydi, msnden kendi aramızda DO A BARREL ROLL! diye bağırıyorduk. Ama 4chani direkt olarak takip etmiyorum, dramaticayı takip ediyor olabilirim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sen mi cizdin bunlari simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 paticik bilmiyo da ben biliyom :D cp sardı her yeri ben de tırsıyorum turkish party van kapıya dayanır diye girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: sen sus da çizimini düzelt QFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ödev olmasın mayhem?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 amaç ödevse zaten, saçma demektir. bu yüzden bu ödevde saçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 SEN SUS SEN SUS ! Ben bugün sana selam verdim görmedin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kontür değil, kontur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 hatta o da değil kontör olacak... şimdi efenim fransızca kökenli bu sözcük... ...bıdı nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kontör bunu demişler o zaman köntür [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 01:48 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sdafdas eğlendim sori . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar