Razien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu üniversitede burslu okumayı düşünüyorum. Burda okuyup memnun olan var mı çoğu üniversitede burslulara üç kağıt yaptıklarından çekimserim şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben burslu değilim ama burslu çok arkadaş var. Derslerden kaldığın zaman bursunu kesmiyorlar. 4 yıl bursun garanti kalıyor(hazırlık okursan 5 yıl) ama uzatmalara oynarsan veya yaz okulu parayı bastırman gerekiyor :) ama sen yine de bi okulu ara detayları oradan öğren derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ortalaman 2nin altına düşerse bursu kesiyorlar veya 3dersden fazla ders bırakırsan gene kesiolar.böle abudik gubidik şeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bende burssuz okuyorum. burslu arkadaşlar hallerinden memnun,pişman olmadıklarını söylüyolar. 2 sene önce aman uzak dur derdim (ki öğrencilerin %80 i derdi bence) şu an memnunum okuldan baya gelişme oldu. hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar