Razien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu üniversitede burslu okumayı düşünüyorum. Burda okuyup memnun olan var mı çoğu üniversitede burslulara üç kağıt yaptıklarından çekimserim şu anda
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben burslu değilim ama burslu çok arkadaş var. Derslerden kaldığın zaman bursunu kesmiyorlar. 4 yıl bursun garanti kalıyor(hazırlık okursan 5 yıl) ama uzatmalara oynarsan veya yaz okulu parayı bastırman gerekiyor :) ama sen yine de bi okulu ara detayları oradan öğren derim.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ortalaman 2nin altına düşerse bursu kesiyorlar veya 3dersden fazla ders bırakırsan gene kesiolar.böle abudik gubidik şeyler işte
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bende burssuz okuyorum. burslu arkadaşlar hallerinden memnun,pişman olmadıklarını söylüyolar. 2 sene önce aman uzak dur derdim (ki öğrencilerin %80 i derdi bence) şu an memnunum okuldan baya gelişme oldu. hangi bölüm?
Öne çıkan mesajlar