Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Güvenilir, kolay upload edilebilen, reklamsız ve bedava hosting siteleri vardı eskiden. Uzun zamandır takip etmiyorum. Şu an neler var? Domain olarakta bedava neler olabilir yönlendirilebilecek adresler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Güvenilir, kolay upload edilebilen, reklamsız ve bedava varsa böyle bişey ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 üsütne para da istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 vardı eskiden, hemde türk. kayko muydu neydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kayyo mu? hea evet o vardı bak hatırladım. hatta veritabanı destegi bile var, forum kurabiliyosun yani. ama reklamsız oldugunu farketmemişim. tek sorunu cok fazla göçmesiydi, şimdi tamamen göçmüş galiba. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hah kayyo. reklamsızdı o evet. bombaydı yahu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 websamba xr4free falan reklamsızlı sonra reklamlı oldu sanırım [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 18:30 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ee kapanması cok normal yani, bişey kazanmadan dogru duzgun hizmet veremez hiçbir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 domain olarak co.nr var. sadece küçük bi buton koyuyosun sitene. www.ismin.co.nr başka isim seçenekleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 domain varsa elinde, zibinla servis var hosting saglayan 2 aramada bulursun [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 20:07 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar