umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 arkadaşlar bazı video kliplerde oluyodu bööle gece parlayan fosforlu boyalar oluyordu o boyalara ne denir nerede bulabilirim[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bilmiorum ama bulursan banada haber ver mutlaka[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Video klipleremi koyuyolarmış yani özellikle? ANlamadım :-?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 walla bildiim kadarıyla onları boyayla diil de black lightla yapıyolar. baya pahalı ve kimyasal bi olay olmakla beraber süper bi etkisi var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 boya nasıl boya mesela florasanlı kağıt mı ne öyle bişi var black light ta süper parlıyo adamlar onu duvar kağıdı yapmışlar ortam deli olmuş filan[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 yok black light pahalı değil, 30-40 kağıt mı ne o florasanlı kağıt mıdır nedir o da 1 parçası 500 bin miymiş neymiş ama zahmetli filan :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 o kağıt gibi boyasıda vardır belki, ben bilmiyorum ama[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Boya değil o... Kağıt olabilir ama öyle bir boya yok...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 sizi bilmem ama benim için belli bi kullanım alanı olmayan bi ampule 30-40 kaat pahalı geliyo bana :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ehe işi uzmanına sorucan ; Bkz : Bir adet Florasanlı Sprey boya Birde MOR ışık X = Boyanan yerin deli görünmesi.. Florhasanlı sprey boya=Fosforlu sprey boya boyacılarda ve elektrikcilerde bulunur... Odanın kapısının arkasında pembe bir kalp var benim :P (Kimsenin görmediği bir yere attııım dedim kapı arkası geldi ahah) Mor ışıkla deli gözüküyor ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 euh bone o dediğin ayrı.. Mor ışıkla yada başka şeyle okunan var birde Normalde Mavi görünüp mor ışıkta daha piskopat görünen var mesela.. :p Onu bildiğimiz fosforlu kalemlede yaparsın :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bone part bu boyanın adı nedir?(nerede bulunr) ben mor florasan almayi düşünüyorumda bunun belli bir gücü varmı 40w gibi ? nerelerde bulunur? ------------------- Florhasanlı sprey boya=Fosforlu sprey boya bu boya normal sprey boya gibi geniş bi alana mı etkili yoksa ufak alanda kullanılabilirmi küçük küçük boyanabilirmi?? fiyatı nedir? nerede bulabilirim izmirde bilen varsa teşekkür ------------------------- Normalde Mavi görünüp mor ışıkta daha piskopat görünen var bu boyanın adı ne? [hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 26 October 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 genelde florasanlı boya/kağıt diye geçiyo, mor florasan lambalar 3-5 milyon bişi ama black light etkisi vermiyo bence, derim ki parana kıy black light al[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 black light nerelerde bulunur ve nasıl bi etki yapar yani bi özel boya üstünde mi etkili[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadaşdan öörendim az önce onda görüp beğenmiştim zati benim beğendiğim 230 W black light mış bunu izmirde nerede bulabilirim veya genel olarak nerde satılır? fiyat nedir?[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya görmüşsündür filmlerde filan herhangi beyaz bir şey(t-shirt kağıt vs) parlıyo gibi gözükür black light ta, florasanlı kağıtlarda baya parlıyo ve çok güzel gözüküyo bence, nerde bulucağına gelince, elektrikçiler çarşısı gibin bi sokak pasaj felan mutlaka vardır her şehirde oralarda keisn bulursun[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bi araştırıym[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 yarın gidip bakayım bare bi marka önemi varmı bide sabit tek 230 W mı bulunur yoksa daha düşüğü varmı varsa hangisi daha kullanışlı olur ne fark olur vs[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ben şindi normal fosforlu kalemle yazı yazıp bu Blacklight ın altına tutsam deli olurmu[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar