Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 b'lg'sayarimi 30 san'ye once actim ve suan bekliyorum evet bekliyorum.... birazdan gelcek hemen yaziyorum eger abuk subuk cumleler kurarsam kusura bakmayin hizli yazioyorum cunku 42 saniyem olcak.. this sistem is shutting down please save all ur work in progress and log off initated by nt authority/system time before shutdown > 59[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 biraz once yarisini yazamadim kisaltarak yazdim bide simdi devamini bekliyorum GELDIII windows must now restar because the remote procedure call *rpc* service terminated unexpectredly[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 msblast girmiş makinaya, forumda search yap bir sürü topic çıkar zaten oralarda linkleri var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 www.paticik.com/forum/view.php?id=40892 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Şimdi control panel(Denetim Masası)'e git. Ordan Administrative Tools(Yönetimsel Araçlar)'a git ve Services(Servisler sanırım)'e gir. Orda listede sadece Remote Procedure Call(RPC) bir kontrol var ona çift tıkla. Ayarları gelecek. Orda Recovery sekmesi var. türkçesini bilmiorum. Soldan 3. sekme işte. Ona girince orda alt alta ayarlar var. En üstten 1. olanı restart the service yap. onun altındaki 2sini de take no action(hiçbirşey yapma) yap. O zaman yamulunca kapatıp açtırmıcak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 saolasin duzelmistir umarim su an hala yazabildiime gore. bide su klavyeyi temelli nasi turkce yapacam durmadan deisip duruyo[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 generic host process for win32 has encountered a problem needs to close we are sorry for the inconvenience svchost exe hatasi sonuc olarak nasi duzelir[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 RPC servisine yaptığını Generic olana da yap. Şu adrestekileride yap bakalım. http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar