Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kablonet ve wireless router beraber kullanmaya kasiorum. bundan 3 ay once ayni sistemle sorunsuz laptoptan nete girebiliordum. simdi ister wireless olsun ister direk kablonet i ethernetten bagliyim su hatayi aliyorum. : internete veya bazi ag kaynaklarina erismeyebilirsiniz . bu sorun ag bilgisayara ag adresi atamadigi icin olustu bu neden olur yada nasi duzeltebilirim bi fikri olan varsa herturlu yardima acigim. kafayi yemeye az kaldi :P [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 01:06 tarihinde, Miraul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yazıktır günahtır bi yardım edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 google layınca bu çıktı. Belki işine yarar http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/tr/Library/ecc10b32-898a-435f-9d5c-01c25fb4d1f61055.mspx?mfr=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar