Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kufur Etmeyin!

-Mehanix-

Öne çıkan mesajlar

Enteresandır herkeze sith çıkıyor.

Normal jedilar sonra çıkmaya başlıyacak herhalde =).

Hani kötüler azıttı gelinde dötü kurtarın diye =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 22 October 2003 22:48 tarihinde demiş ki:
ya developerlar dalga geçio sizde kek gibi yiyosunuz..çok saçma bir sistem çünkü bu..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi

sence boyle sistemi koyarlar mı ozaman
yani bos yere master chef neden yazdırsınlarki?
yani bos yere yapılmıyacagını dusunuyorum ben boyle birseyin...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Eğer böyle birşey yoksa bu kadar insan ne yapar o devleri habeirn varmı herkesin templeti mafoldu 10kere skill değiştiren adama kusura bakmayın sistem başka dersen bırakır oyunu cartı curtu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Benim düşündüğüm hala jedilık sistemi hazır diil, milletin oyuna olan ilgisini tekrar arttırmak için böyle bir yol deniyolar. Ben master ranger master CH olduktan sonra 2-3 gün oyuna girmedim, skill kasmak bayağı baymış anlaşılan... Ama şimdi gene başladık sabahlara kadar oyun oynamaya... Sabahlara kadar holocron peşinde koşuyoruz, daha skill kasmaya başlamadık. Yani böyle düşünüyorum ama Nasrettin Hoca misali, "Ya doğruysa" demekten kendimi alamıyorum... Ama iyi oldu bu holocron avlama, FP alıyoz, devamlı rütbe atlıyorum... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Herkez kendi mantığıylan bazı doğruları var bende istemiyorum bu tarz saçma bir yollan jedi olunabilmesini.Ama mantıklar arasındada bazı çelişkilere düşülüyor bazı arkadaşlar oyuna zevk gelsin tekrardan diye koymuşlar dedi ve tamamen haklılar herkes ayri bir uğraş içersinde birşeyler arıyor yapıyor benim kafama takılan olmaz diyen arkadaşlar şunun cevabını versin bana benim kafamdaki sorularıda gidereyim şuanki sistemde oturttugu karakterinin skillerini silip ayrı ayrı 2 3 tane skill kasan arkadaşlar ilerde holoc sistemiylen jedi olunmadığını öğrenince ne yapacak?Şuan nerden bakarsanız bakın serverın yarısı holoc arıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Holoc'ların altından jedi mevzusu olmasada güzel bişey cıkıcak gibi ama hayırlısı. Bu kadar insanı çileden çıkarmaya cesaret edemeyeceklerine göre bişey cıkması lazım altından..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Artisan
Sosyal ağlarda paylaş

adamların yöntemleri cok guzel cidden ehe

millet şimdi ya yeni char için baya zaman harcayacak master chef falan için

yada benim charı bozamam hadi hayırlısı ben yeni account alıp ona geçiriyim bu holocronu diyecek :) her durumda SOE cebine daha fazla para atmış olcak :)

bu arada holocronlar acaip paralara satılmaya başlanmış
kettemoorda 5-15 mil arası bişeye gitmişti galba bi tanesi
swg forumlarında satışa çıkarmıştı adam[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada en son yazılanları biliyo musunuz?

Denilene göre FS slotunu açmak için aynı anda üç professionu masterlamanız gerekiyor. Holocronlar da bu yönde bilgi veriyor. Daha önce resimlerini gördüğümüz adam, master architect olmuş, ardından da kullandığı holocron master dancer olmasını söylemiş, şu an master dancer da olmuş ve üçüncü holocronu arıyor. Başka bir adam ismini şimdi hatırlayamıyorum, 3. holocronu da kullanmış ona fencer çıkmış bu akşam master fencer olması bekleniyor. Üç master ı tamamladıktan sonra elinde olan 4. holocronu kullanıcakmış. Ve böylelikle bu 3 master profession olayı doğru mu değil mi anlaşılacak...

SOEnin forumlarını takip edin, bütün gün iş yapmadım, oturdum okudum yakında atcaklar zaten işten... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

all jedi are permanently pvp enabled dedin mi bitti o is. milletin tek yapicagi taba basip target var mi gormek. gizlesen ne yazar jedi oldugunu. 4 kere olunce de zirt. baslarim boyle jedilige ben.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

yahu, biraz once anchorhedde banka konunde safe boxuma bakarken once bi sekilde bi aggro olundumu bi isim tarafindan, sonra da Sanso mu ne oyle bi nik tarafindan slain oldunuz dedi. simdi acaba jedi medi muhabbeti mi basladi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 25 October 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
A deep voice says "In order to continue your path towards absolute power you must be a valid card member of hot hot banntha love club" ... :) :D bu ne beaa .... ::)

http://www.burnspot.com/photopost/data/3027/17FSslot.jpg
LOL ! ehauh sanırım bu darkside a geçişin ilk aşaması :P[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 25 October 2003 15:52 tarihinde demiş ki:
yahu, biraz once anchorhedde banka konunde safe boxuma bakarken once bi sekilde bi aggro olundumu bi isim tarafindan, sonra da Sanso mu ne oyle bi nik tarafindan slain oldunuz dedi. simdi acaba jedi medi muhabbeti mi basladi ?

BH misin? Eğer BH isen peşine başkaları tarafından NPC BH takılabiliyor. Takan da oyun sistemi yani bir player değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...