Wayne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beta key i alıp oynuyan varmı arkadaslar aranızda ben yükleidm fakat fileplanet betakey vermeyi durdurmus biraz geç kaldım beta key bulmayı basaran varsa yardım edebilirseniz sevinirim yada elinde olupta kullanmayan falan işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 cebit te bir türlü oynama fırsatı bulamadım cok fazla oynayan vardı ama cok hosuma gitti oyun harikaydı ama oyun baya bi pahalıya patlayacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 baslık mevcut burda konusulmus oyun ve beta hadisesi, oynayan da var. http://forum.paticik.com/konu.php?id=187365 hatta sen bu konuya da atmışsın aynı mesajı, sonra herelde ilgi görmedi diye başlık açmışsın. hatalı davranış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ilk önce konuyu açmış sonra oraya mesaj atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 aramaya inanmamış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar