Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Kupası Maçları

Apex

Öne çıkan mesajlar

yahu kırk yıllık kaleci zahmet etmiş gelmiş oralara kadar
hayret bi olay insan verir artık penaltıyı aa[hline]berkant malatyapor maçında eliyle gol atmaya tenezzülü sonucu kırmızı kart gördükten sonra: adam arkadan itti, elim refleks olarak kalktı
Sosyal ağlarda paylaş

arcane nekadar futbol izliyorsun bilmem ama kaleciler uzatmalarda genelde çıkar ileri, yani öle dümen falan değil bunlar

mondragon'da ayıp yapmış, yere atıcağına kendini bizden birine verse bi şansımız daha olucak[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

ya bamya sen kimsinki fatih terim'e "fatoş" diyorsun ?

cidden merak ettim kim olduğunu, türkiyeye bukadar büyük başarılar kazandıran bir adamı sırf yazdıkların asla sana geri dönmez diye alçak düşürücek kelimeler kullanıyorsun[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

yannız 2. yarıda gaza geldii gibi oynarsa fbye karşı vay haline fb durumu çıkabilir ortaya.. bi ara ceza sahasına orta istatistiği çıktı malatya 5/10 gibi bişi gs 10/40 !!! maçın o ana kadarki durumu direk ortadaydı.. 2.yarıdaki oyunu cidden beğendim ben.. en azından fener maçı için umut verdi bana (tabi son vuruş yapmayı öğrenmesi durumunda geçerlidir bu yazdıklarmı)[hline]Peheey!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 04 Mart 2003 21:57 tarihinde demiş ki:
arcane nekadar futbol izliyorsun bilmem ama kaleciler uzatmalarda genelde çıkar ileri, yani öle dümen falan değil bunlar

mondragon'da ayıp yapmış, yere atıcağına kendini bizden birine verse bi şansımız daha olucak
dümen başka şey.
mondragon un ki gülünç.o kadar adam var orada.top dışarı çıkmasa yerdiniz golü.yeterince futbol izliyorum, yeterince de anlıyorum belirtmek istediğin nokta oysa.[hline]HeadShot..!

Sosyal ağlarda paylaş

sinirle ne alakası var, biri daha aynı benzetmeyi kullanmıştı onada çıkışmıştım

ciddi anlamda suratına karşı kullanamayacağın kelimeleri burda kullanma insanlara karşı, hele türkiyeye katkısı seninki ile kıyaslanamicak bir insana

senin bu dünyadaki değerinin kat kat üstünde olan bir insana karşı kullandığın kelimeleri dikkatli seç[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Mephisto ben senın sahsına hakarette bulunmadım,mumkunse sende haddını asma.Bende bılırım senı bu forumda rezıl etmeyı.Sen benım ne ıs yaptıgımı ya da ne kadar bu ulkeye faydalı oldugumu nerden bılıyorsun? Mac hakkında konus baska konulara gırme bence.Terbıyenıde bozma.[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 04 Mart 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
ya madem maç yorumu yapmaya geliyorsun benide bir güzel uyarıyorsun bu konuda, ne haddine "fatoş" diyorsun ?[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Bız fenerlıler aramızda fatıh terıme Fatos terım dıye hıtap ederız,anladın?[hline]*{@}^o^{@}*

[Bu mesaj Bamya tarafından 04 Mart 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*!konuya geri döndürür*
bi de mondi tam gazdı ileri çıktığında.. malatyaya geçti top hiç sallamadı iice ileri gitti...
*!yenilen futbolcu röpartaj tavrı on*
hakeme de diyecek pek bişey yok kartlar doğruydu; uzatma da doğruydu, yeterliydi, daha fazlası fazla olabilirdi.. 2. yarıda bastırdı alamadı gs.. sağlık olsun.. önümüzdeki maçlara bakıp rakiplerimizin puan kaybını bekliyecez
*!yenilen futbolcu röportaj tavrı off*[hline]Peheey!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 04 Mart 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
Mephisto abartıyorsun.Yok neymiş katkısıymış değeriymiş kdvsiymiş, senin değerin neymiş.Ayıp.Ayrıyetten saçma.

babanın adı "fatih" olsun arcane

sırf baban okumuyor diye bu forumu biz senin baban hakkında yazı yazarken "fatoş" desek, tepkin ne olur ?

ondan farkı ne ?

bide üstüne üstlük herhangi biride değil bu adam

ülkeye katkısı mı ne ? değeri mi ne ?
galatasaray'daki avrupa başarı ile milyonlarca dolar döviz soktu ülkeye, saatlerce ülkenin reklamını yaptı para ödemeden, hani şu 3. olduğumuz dünya kupası takımı varya, onun döneminden 7 tane oyuncu o takımın asıydı, onları yetiştirdi

kim inkar edicek bunları ? o adamın değeri bu işte "fatoş" diye çağrılan adamın katkıları bu ülkeye[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...