Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Evet ilk defa böyle bir topic açmış bulunuyorum ama ; sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Ben hiç ilişki yaşamadım bunun sebebi hiç kimseyi beğenmememdi ama kumral, açık mavi gözlü ve belkide Türk'lerden beğendim ilk yaşıtım olan bir kız hayatıma girdi. Sadece Güzel olması değildi belkide sebep , tabuları yıkacak şekilde alçak gönüllüydü.Yaşıtlarına göre olgun sayılırdı ve sevgi doluydu.Bu kız başlarda çok dikkatimi çekmesede sonradan ikimizde birbirimizden çok hoşlanmaya başladık ve bir süre arkadaşlığımız güzel devam etti , ta ki ben sevgilisi olduğunu öğrenene kadar. Bir süre uzak kalmayı denedim hatta hoşlandığımı açıklayıp ondan birşey beklemediğimi söyledim.Bir kaç hafta birbirimizden uzaklaştık daha sonra arkadaş olarak tekrar samimi olduk hatta ben onun erkek arkadaşına hediye bile baktım (!) ama ; bu süre boyuncada ara ara elektriklenme başlayıp sönüyordu. Derken tatsız bir olay sonucu dershaneden ihraç edildim(dershanede tanışmıştık)Onu görebilmek için sabah 6larda kalkıp ruhsat ve ehliyet olmadan kadıköye gittim bir kaç defa .İlk sefer benimle konuşmak istemedi.İkinci sefer onu göremedim dönüşte polis çevirdi.Üçüncü sefer biraz ısrar edince onunla konuşabildim.Kız kibarca erkek arkadaşı olduğu söyledi bende sadece ona yakın olmak istediğimi söyledim ve cep numarasını aldım ama ; cep numarası servis dışıydı ve o günden sonra bir daha görmedim.Son 7 aydır bu kız aklımda, her baktığım suratta onu arıyorum.Telekomdan adres kayıtlarını bile çıkardım ama bir türlü ulaşamadım. Aşk değil benimkisi , belkide takıntı [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:04 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:05 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 O'rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ayrıca gelip ben stalker ın gralıyım diye topic açmak da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya rly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Birşey derdim ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Slayvan yahu adam bir derdini bir düşüncesini paylaşmış,neden bok ediyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Çiftlere yanaşmayacaksın, hadi yanaştın bu kızdan ekmek çıkar mı diye düşünmeyeceksin.ayıp. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:19 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Sizde olduğu kadar bende de akıl var kızla karşılıklı birşey olmasa nasıl hoşlandım diyebilirm ki! [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:20 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Sizde olduğu kadar bende de akıl var kızla karşılıklı birşey olmasa nasıl hoşlandım diyebilirm ki! [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:21 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 karaktersizlik. küfretme ayrıca. alırım ehliyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Raz sakin abi.Herifin kafası iyidir belki geçer. Slayvan sende git abi bu konudan tartışma alevlenmesin. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 17:21 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 editleme arkadaşım Razien mesajları. neyse biz gördük ve Sendika'ya şikayet edicem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kafam iyi değil sturm cüm. sen de lafını bilirsen sevinirim. katılmıyor olabilirsin, sen de kendi görüşünü bildir madem, bence şöyle böyle yap de adama da benim yorumuma yorum yapma. ben bunu bilirim bunu söylerim, bok atmak değil. işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ayrıca karşılıklı diyosun da, kız sana fake numarasını vermiş, benim erk. arkadasım var uza demis anlamamıssın. bi de hala karsılıklı falan diyosun. dersaneden atmışlar zaten o konuda bisiler yapsan daha iyi. gelecegin icin, bak tavsiye verdim abi tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 evet sendeki takıntı olmuş biraz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Neyse pişman ettiniz zaten Allah belanızı versin Arkadaşlar konuştum sorun yok. Sövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 orçun-cc- belamı ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Orçun un ilk harfi büyük olacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hatta hepsi büyük. ORÇUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Come on Turks...Lets show them a little RESPECT. sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Wötdöfuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bir yuva daha yıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hoşlandığımız kızların erkek arkadaşları varsa onlara hediye bakalım :) şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 GELDİM VERİYORUM - -- --- __- - -- --- ---- ULTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar