sgecca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 İnanılmaz sağlam bir composite armor arıyorum ama nerden bulabileceğimi bilemiyorum. Mesela Vanthoi senin elindeki armor sanıyorum süper dün gördüğüm kadarı ile birileri bana yardımcı olsun lütfen[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 elimde %54 ortalamali compositem var ustelik stun koruması da var helmet ve eldivenler %65 korumalı, slice edildi ve sadece 3 hafta kullandim. slice in buyuk kismi ench vurdu yenısını aldigim icin satacam.hersey dahil 220k ya mal oldu,180k dan satacam onu, pa icindekı kısıler ıcın ayrıca konusruz ayrı 1 fıyat verırırm. yenı bi composite aldim. tabıkı bu cok daha yuksek ama fıyatıda yuksek. %60 ortalama pro lu ve low enchli, ve electrıc korumalı. bu arada satacagım composıte sıyah-gold karısımı hos bır kıyafet uzerımde gormusunuzdur zaten. dune kadar onu gıyodum..almak isteyenler tell atsın.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ayırabilceğin bütçe nedir? Elimde tüm parçalari eff %75 elec %68 cold %73 total hamıda 556/484/580 olan bi set var.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 evet sanırım bu benım composıtele aynı ancak senın slicelar dmg lara vurmus o yuzden ham costu yuksek, ama ıyı armorlar bunlar paran varsa bencede bunu al[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 valla siz bana ne kadar istediğinizi söyleyin ben size cevap veriyim o zaman. hem pearce hem de sad...[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 150 ye veriim yada fp karsiligida olur, farketmez[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bu arada benim bu konuda çok bilgim yok. bu hamlar yüksek mi diil mi bilmiyorum malum eskiden wookiee olduğum için anlamıyorum. ayrıca bana bunları buffsiz giyebilir miyim ve giyebilirsem bir yararı olur mu??[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 benımkını humansan buffsız gıyebılırsın eger zabraksan 2 bracer harıc gıyebılırsın bracerlar ıcın ufak tefek heal veren yıyeceklerden kurabıyelerden yersen gıyersın. dıger armor ham coastları yuksek muhtemelen o daha slıcelanmamıstır. slıcelandıktan sona slıce ın ozellıgıne ve duruma gore gıyebılırsın. ya kasma baba bakarsın danthooine de begenırsen alırsın nasıl olsa hepımız ımp outposttauız 2 dk ka gıyer cıkartırsın kendın bakarsın aksam 8 den sonra onlıne olurum ben bı mos espaya gıtmem lazım sona outposta gıdecem orada ıncelersın canım kardesım benım.9 10 cıvarı musaıt olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yararı tabıkı var,farkedıyor baya daha huzurlu dolasıyosun, armorsuz aksıyon pek kolay olmuyor hamlar yetmıyebılıyor tabıı unarmed ve melee defense lerın varsa arnor ılla da almak zorunda degılsın. karar senın, ama benım gıbı ranged isen bayaa ıse yarıyor ve pvp dede bayaa faydası var, onuda unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 oyunda tell julien master armor smith ve türk[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 julien ile konuştum tabii ki ama cevap verecekti bana vermedi herhalde çok yoğundu. Bu arada sad ben melee savaşcıyım bu durumda armor işime yaramaz sence??[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Ubese kullanacaksın melee isen.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 simdi arnada armor kullaniyor melee defenseleri yuksek oldugu icin ve armorun defense sayesinde,ayni 3 npc saldirisina ugradigimizda ben yerde uzanıp guneslenırken onda cızık olmuyor. bu da onu cok guclu yapıyor. ama burda sunu dusunmek lazım armoru gıymek ıcın harcadıgın ham ,ıkıncı ve ucunculer ıcın. harcamassan sende kalır ve onları dırek health actıon veya mınd 1 . lere kaydırabılırsın. sonucun senın ıcın cok degısecegını sanmıyorum. kafadan hamlarını 300-400 daha fazla oldugunu dusun bu durumda cok manalı degıl gıbı,%29 luk bır ubase ve uzerıne personel shıeld generator taktınmı kı oda o cıvarda koruma saglıyor neredeyse orta kara bı composıteye denk gelir ve hamlarında sana kalır. ben melee olsam pek armor kullanmam. regeneration surelerınde cıcek gıbı olur. sahsı kanaatım bu yondedır. armor gıydıgınde karsı tarafın sana vurdugunda verecegı fazladan dmg zaten sen kafadan armor gıyerek kabul etmıs oluyosun, sona tahsıl edıyosun. bence oyunda armor olayı tam oturmamıs. bu arada armor alırsan en onemlı sey eger zabraksan, dıger turlerın bu konuda pek bı sansı yok gıbı wıllpowerını yuksek tut kı mınd cabuk dolsun yerıne ve kendını raat rahat heal edebıl.aslında bu konu uzar istedıgın kadar cekıstırebılırsın. armor kullanarak yaptıgım ve kullanmayarak yaptıgım gorev arasında ben bı fark gormuyorum ama buyuk yaratıklarla karsılastıgında ,katkısıda yadsınamaz. :) kasrısık dımı bıraz.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 kamurith missionlarda grupların birinde melee kasan 2 kişiydik adam 80-90 dmg alıyordu ben 600 yardımcı olmuştur heralde?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 glath peki bu adamlardaki armor comp. armor mıydı??[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 evet full set bile yoktu birinde ama tabiki malzeme önemli[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Composite isi yas is biraz. Encumbrance slice olmadikca angarya haline geliyor full set giymek. Silah slice lari nasil cogunlukla speed agirlikliysa, armourlarda inadina effectivness killigina. En azindan benim tecrube ettigim kadariylan. Kettemoor daki %55 Coposite setimi seve seve 150k ya satarim ilgilenen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 unarmed kasiyomusunuz o daha az damage alıyomus eyw dorudur. arada sunu atlamamak gerekır arna ile ben aynı elemana gırdıgımızde o 60 70 yıyor be 400 500 ıkımızdede aynı ozellılere sahıp protector composıteler var. kısacası orada 60 70 dmg alan adamla senın skıllerın arasında fark varmıs. adamın defense lerı ve unarmed la gelen bazı artıları sızden fazlaymıs ve tabıkı armorda bıraz kesmıs onun detayına bakmak lazım. acıkcası hala armor mu kullanayım yoksa statlarımı sonuna kadar yukseltım ole mı devam edeyım karar veremıyorum. statları %30 daha fazla arttırabılırım ve bı pers shıeld generatorle %30 daha koruma saglayabılırım bu da %60 koruma demektırkı, bu tum slice lari ench e vurmus, iyi bir compositenın performansına yaklasık yada es deger olur. ustelık regeneratıonların hızlı olur falan fılan. tabı tam bır sonuc degıl hala denıyorum hangısının daha ıyı oldugunu, kendıme gore buldugum sonucu sonra testler bıtınce anlatırım. tabı burada da benım ranged bır karakter olmam olaya faklılık getırıyor, ayrıntılar cok fazla bır unarmed karakter npc lere karsı armor ıle tam bır tank oluyor dogrudur ama unarmed bır karakter ıcın armor gereklılıgı de tartısılır zaten unarmed olanı kendı sınıfında ındırecek hıc bısı yok. ama yıne ekstrasıda yadsınamaz. ranged ta uzak mesafede yararları yadsınamaz, ama ranged oldugunuz ve yakın mesafe defense lerınız olmadıgı ıcın gıydıgınız armor hedef yanınıza geldıgınde uzerınde tasıdıgın ve senı kısıtlayan bır yuk oluyor o kadar. ısın ozu oyunda armor olayı hıc bır sekılde oturmus degıl, ham costu olsun orjınal fıkır ama max 400 500 yaptıgınız 2 ve 3 statlarınızı neden tamamen gotursun, aptalca armor gıy kafadan dmg ye efectıveness larını kaybet regenaratıonların gıtsın hızını gucunu kaybet, bı de gıyebılmek ıcın 1 lerden de fedakarlık et. eee ne anladım ben o armordan. faydası yok demıyorum ama adam gıbı degerlendırme yaparsak bastan kaybettıklerınızle kıyaslayarak 1 armor sıze %50 60 koruma vermıyor sadece 20 25 koruma verıyor (max. o da verırse) zıra kazıgı sız kafadan kendı kendınıze atmıs oluyosunuz. evet kabul 25 + yıne ıyı bı rakam, bu yuzden bende kullanıyorum. dogrusunun ne oldugunu ancak tartısarak buluruz, ve acıkcası ben de armor kullanıyorum ama gercek te bu sanırım.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar