nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 www.TurkHotmail.com - cok güzel bir site hotmail in turkcesi ben hemen bir mail kapattim cok hos ya www.e-yolla.com www.Gulum.net www.ZagaOnline.com[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 turkhotmail.com uye ol da islemi bitirdim confirm eettim server error dedi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 YUZSUZ olsalarmis, MSN in zaten Turkce servisi de var, gayet kullandiginiz tum Microsoft urunlerinde turkce menulere sahip olabiliyorsunuz. Telif hakki hede hodosu yokmudur hotmail in[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hotmailin türkçesi değil benzer isimli bi site nesi benziyo ismi dışında?[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hotmail telif hakki alinmis bir site olmali sanirim. Sen TurkWindows diye bi isletim sistemi piyasaya sursen microsoft sana dava acabilir mesela, emin olmasam da sanirim bu boyle. Turkmail olsa bisi demicem, ama Hotmail alinmis bir kelime.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 öncelikle siteyi hiç gözüm tutmadı dicem. sonralıkla ise her iki hizmet ücretsiz olduğu ve bu olay microsofta belli bi zarar vermediği için dava açmazlar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar