Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bılgısayarımın kalvye dilini nasl tamamen turkce ye cevırecegim yardımcı olabilirmsiniz ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Denetim Masası'ndan klavye özelliklerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bazı programlar, özelliklede XP üzerinde çalışanlar çalışma sırasında işletim sistemi dilini TR den EN ' ye çevirebiliyorlar. Tek çözüm yolu ise denetim masasındaki klavye bölümünde bulunan dil seçeneklerinden EN olanı silmek. Sadece TR kaldığında böyle bir sorun olmuyor. (Bu sorunu Corel programlarında çok yaşadım ve sorun benimki gibi birşeyse başka yolu yok.)[hline]Uniyasam.Com Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar