Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli ve Free?

sturmbrightblade

Öne çıkan mesajlar

guild wars dışında aylık üyelik ücret istemeyen (betalar hariç) ve güzel oyun varsa da 3-4 aya kesin bozulur. kural gibi bir şey bu, yılda ortalama 6 ücretsiz oyun deneyin bir de paralısından da oynayın düzenli olarak, hak verirsiniz.

benim bozulmaktan kastettiğim oyuncu kitlesi, çünkü oyun kadar önemli benim için.

wow bile paralı olmasına rağmen bedava oyunların atmosferini hissettirebiliyor yer yer. "OMG UR ALT İS A DRUİD U SUCK F%^%'" diye küfredip ardından ignorelayan kişiler, 20. levelda iken üstünüzde mavi item yoksa "omg u nub motherf+^+2" diyenler var. grafikleri iyileştirilmiş knight online'dan farkı ne ki o zaman ?

guild wars demiştim en iyi parasız diye, onda da bol bol düşük iq'lu insan var. ritualist olarak random bir battlegroundda anticasterımsı bir build yapmıştım, adam "o büyülerde penetrasyon yok/modası geçti gerizekalı mal i.ne" diyor kendisi tarafımca 29 kez öldürülmesine rağmen. veya touch ranger alırsanız kafadan 4 kişi size nub der, bonus olarak da 1 kişi küfreder vs vs.

o yüzden free mmo yerine multiplayer oyun alın tf2 gibi, en azından para vermezsiniz.

paralıların hepsi kaliteli olacak diye bir kural da yok ayrıca, nerede çokluk orada gübre lafı geçerli sonuçta.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...