The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Selam beyler Benim Computer dersi icin hazirlamam gereken bir odev var. hernekadarda odev kagit ustunden olucak olsada bazi seylere ihtiyacim var. En onemlisi bana lutfen bir INTERNET KAFELERDE KULLANILAN program soyleyin. Yani tum bilgisayarlari kontrol eden ve gereginde bilgisyaari kapiyan bir program ismi. Biliyorum bole bir programin oldugunu.Lakin ismini bilmiyorum Lutfen COK ACAIP ACIL gerek bu. Yani aradigim ozellikler sole Mesela gidip adama diyosun ben 1 saatlik oynuycam Adamda sana diyo gec 23. bilgiye diye.O zaman o bilgisayari ana makinadan aciyor. 1 saat sonrada kapiyor fln, Bole bir program .......... Odev olayini size sonra anlatirim lakin yazmasi uzun o yuzden lutfen bu programin ismini yazin.[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bilen yokmu hic. Hadin bir yardim edin ya.[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 easycafe die bişi vardı sanırım[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 COK SAOL YA,eyvallah. Harbi arattim download comdan buldum bircok. Simdi bakalim hangisini kullaniyim,[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Evet çok zor programlar değil bunlar. Hatta net cafe işletip te böyle bir program yazdırmak isteyen olursa oldukça makul fiyatlarla program yazabilirim :))[hline]Uniyasam.Com Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 adam ne istiyor sen ne diyorsun !?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Adam istediğini zaten almış. Öyle olmasaydı tamam buldum hallettim gibisinden şeyler söylemezdi. ayrıca yanlış birşey söylediğimide zannetmiyorum. Sence öylemi yapmışım?[hline]Uniyasam.Com Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar