sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sevgili arkadaşlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 başlık ve bölüm hatalı. başlığında sorunu belirtip, donanım bölümüne açman gerekir. görev çubugunun kilidini aç sag tıklayarak, sonra tepesinden tut indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Nasıl yani?Kilitli değil ki zaten Edik: Valla şimdi denedim: Sonuçlar: Kilitleyip hızlı başlatı açıyorum yine kocaman oluyor. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:36 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tut aşşa çek. +terazine () tıkladım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Fistan abicim sadece çizgi oluyor o zamanda Yani komple gidiyor delirmek üzereyim ya. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:38 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bütün pencereleri kapat o aşşadaki.kilidi aç sonra görev çubuğunun üst kısmından window küçültür gibi çek aşağıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=188965 şunun gibi bişeyse olmuyo. sistem geri yükleme yaptım anca öyle düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi şekil a: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 banada olmuştu öle bişi ondan sonra res mi ne atmıştım :) ama sistem geri yüklemeye fln gerek yok snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Abi bu bilgisayarı 50. açışım hiçbir solüsyonu yokmudur ya *sinirlenip monitöre kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hehe biliyorum nasıl yapacağını bi sn resim atıcam iftardan sonraya kaldı sorry [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:47 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Önemli değil iftar kaçta bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 o bara sağ tıkla lock the taskbar/görevçubuğunu kitle gibi bir şey olması lazım. Ona tık koy tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abi kilitliyken de fırlayı veriyor ona sinir oldum zaten ne biçim kilittir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 alttaki noktalı yeri sağ tarafa doğru taşıyodun sanırım öyle bişi. Biraz karıştır çözülüyo ben de de olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Hocam, resimlerle uğraşmayalım. Olay şöyle, şekil - a demişsin hani. Son verdiğin resimde, paticik.com mozilla şeysi var. Alt taraftaki yani, üst üste iki çubuk duruyor noktalı olanlar. Alttaki çubuğu (dikine olan) yukarı doğru taşı. O sadece sol sağ değil, yukarı aşağı olarak da hareket edebiliyor. Yukarı taşıdıktan sonra, alt taraf boş kalacak. Onun içinde, en tepedeki yatay çizgiden tut aşağı çek bitti. Olmazsa resimli yaparız, da kolay yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 denemedim, emin diilim ama bunu dene bi.böyle bişeydi sanırım.sürükle yani onu oraya [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 19:32 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 fromthehell`in dedigini yaptiktan sonra diklemesine asagi cek, bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 format at sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Fıromdıhell çok teşekkürler!!!!!!11111elevenelevenelevenoneoneonebirbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 aynısını yazdım lan ben FİKRİMİ ÇALDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Ahahah LoL. Beyler sakin,Paladinenin bi kulu için dövüşmeye ne gerenk var.Aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 hala hangi konunun nereye acilacagini ogrenemedinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Özür dilerim sayın zegna vallpaladinehi birdaha olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar